Mikor segít a tanácsadás?

Gyakorlatilag bármikor, ha úgy érzed személyesen kell megbeszélned a problémádat beszédfejlesztésben  jártas szakemberekkel.


Foglalok online időpontot


Mikor hívjál bennünket?

  • Hívjál bennünket, ha úgy érzed gyermeked beszédfejlődésével valami nincs rendben
  • Hívjál bennünket, ha hallássérült a gyermeked vagy hallássérülésre gyanakszol
  • Hívjál bennünket, ha minőségi időt szeretnél eltölteni gyermekeddel
  • Hívjál bennünket,ha munkád miatt kevés időt tudsz a gyermekeddel tölteni, de azt jó hangulatban , mindkettőtök  számára építően szeretnéd eltölteni. 
  • Hívjál bennünket, ha nem tudod eldönteni nektek melyik modulunk segítene 
  • Hívjál bennünket, ha elakadtál valamelyik modulban, úgy érzed nálad nem működik

Hogyan segít neked az online tanácsadás?


Hatékonyabb és eredményesebb a tanácsadás, ha előtte végig gondolod, milyen problémákkal kapcsolatban szeretnél tanácsot kapni. Töltsd ki az alábbi kérdőívek közül a gyermeked életkorának megfelelőt! Segít a problémák azonosításában, szakemberünk is látja a kérdőívet, a tanácsadás előtt fel tud készülni. Így jobban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló időt. A kérdőív kitöltése tanácsadás előtt nem kötelező, választható.

Kérdőív 0-1

Kérdőív 1-2

Kérdőív 2-3


Foglalok online időpontot


Az online tanácsadás menete

Ha megvásároltál egy modult, és a megvalósítással kapcsolatban elakadtál, vagy nem értesz valamit, akkor írj nekünk, vagy kérj ingyenes tanácsadást! Az ingyenes tanácsadás maximum 30 perc, Facebook-on találod meg az időpontokat, és a foglalás is itt történik, maga a tanácsadás pedig Messengeren. A Hömbölde Facebook oldalán a Foglalható időpontok menüpont alatt találod meg a szabad időpontokat. Ha lefoglaltál egy időpontot, és azt jóváhagytuk, azt jelenti, hogy a foglalt időpontban hívni fogunk. Kérlek légy készenlétben, ellenőrizd, hogy működik-e a mikrofonod stb. ! A változás jogát mindenkor fenntartjuk, nekünk is közbejöhet valami, ha a lefoglalt tanácsadás elmarad, azonnal értesítünk, és egyeztetünk egy új időpontot. Ha nálad lép fel változás, kérlek mondd vissza az időpontot, hátha valaki másnak jó lesz.

Tanácsadás:

Ha úgy érzed, hogy a problémád egyedi, nem találod a megoldást, vagy megerősítésre van szükséged, akkor további tanácsadást tudsz kérni tőlünk. Lent találod a megvásárolható tanácsadási időpontokat. Figyelem! Ez esetben a lefoglalt és megvásárolt időpontról e-mailben kapsz értesítést, visszaigazolást. Fontos, hogy a vásárláskor kitöltendő Űrlapban az “egyéb” résznél tüntesd fel a Skype vagy Messenger címedet!


Foglalok online időpontot