A HÁROM TANÁCSADÁS MELLÉ MOST 3 OKTATÓVIDEÓ JÁR AJÁNDÉKBA!

Tanulj meg egyszerű, mindennapi helyzetekbe beilleszthető technikákat, hogy gyermeked beszéde gyorsabban elinduljon!

gyermekközpontúan

megszokott környezetben

stresszmentesen

hatékonyan

Aggódsz, mert nem beszél?

Szeretnéd már azt hallani, hogy “anya”, de egyelőre gyermeked nem szólal meg? Természetes, hogy ez aggodalom tölt el, különösen, ha kortársai már mind magasabb szinten kommunikálnak. Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni, néhány gyermek egyszerűen csak később, lassabban jut el a következő szintre. Mindenesetre érdemes utánajárni a kiváltó okoknak, és tájékozódni, hogy hogyan segíthetsz te magad szülőként a beszéd elindításában.

Kétségbeesett vagy, mert:

elmúlt kétéves, de még nem kezdett el beszélni; csak hümmög, mutogat, maximum néhány szót tud

hallássérült, és nem tudod, hogy hol kezdd

kortársai már sokkal előrébb járnak a beszédben

Segítünk, hogy
elinduljon a beszéd!

Gyógypedagógusok vagyunk, több tíz éve hallássérült és halló gyermekek beszédindításával foglalkozunk. A gyerekek mellett megtanítjuk a szülőket könnyen megvalósítható, praktikus fogásokra. Megmutatjuk, hogyan kell kiaknázni a mindennapi helyzeteket úgy, hogy közben gyermekük kommunikációs készsége fejlődjön, beszédük elinduljon.

Hogyan tudunk segíteni?

Online felmérjük, hogyan kommunikáltok gyermekeddel

Nagyon fontos, hogy meghatározzuk, hol tart most gyermeked a fejlődésben. Ezt online fel tudjuk mérni, mindössze egy videóra van szükségünk a gyermekről. A videót szakmai szemmel elemezzük, meghatározzuk, hogyan álljatok neki és milyen technikával kell kezdenetek.

Megmutatjuk, hogyan működnek
nálatok a beszédindító technikák

Miután meghatároztuk, hogy hol tartotok, és a technikát, ami segít nektek, egy online tanácsadás keretén belül megbeszéljük, hogy mindezt hogyan teheted játék, napi tevékenység végzése és mesélés közben. Ezeket a technikákat pontosan bemutatjuk, hogyan tudod őket a gyakorlatban kivitelezni, hogy valóban működjenek.

Mikor ajánljuk tanácsadásunkat?

A legjobb megoldást szeretnéd, a saját gyermeked képességeire szabva

Nem szeretnél találgatni, próbálkozni, mellé lőni, hanem célzottan a te gyermeked számára, az ő szintjének megfelelő módszereket szeretnéd alkalmazni

Belekóstoltatok már az otthoni fejlesztésbe, de nem tudod, hogyan tovább

Ha szeretnél több iránymutatást, ahol megbeszéljük hol tartotok, mit kell tenned, mi a következő lépés, mit kell gyakorolni

Nincs időd/lehetőséged foglalkozásra hordani gyermeked

Ha hosszabb ideig nem tudtok szakemberhez eljutni személyesen. Ez egyfajta coaching szolgáltatás az otthoni beszédindításhoz, gyógypedagógiai fejlesztéshez

Szeretnéd biztosítani gyermekednek az otthoni foglalkozás kényelmét

Ha nem szeretnéd stressznek kitenni  gyermeked, és szívesebben foglalkoznál vele te magad, az otthoni megszokott környezetben

Hogyan zajlik a tanácsadás?

Készíts egy videót, amin közösen tevékenykedtek: mosás, öltözés, játék, főzés stb.

Megnézzük, elemezzük a videót szakmai szempontok alapján, és reagálunk a problémákra

Megbeszéljük a legfontosabb tennivalókat, és hogy milyen beszédindító technikákat használjatok

Igény szerint megbeszélünk egy újabb tanácsadási időpontot, ami előtt újabb videófelvételeket kérünk.

A tanácsadás után írásban összefoglalót küldünk az elhangzottakról, az általunk ajánlott módszerekről, oktatóvideó(k)ról.

Mi tartjuk a tanácsadásokat!

Gyógypedagógusok vagyunk, több tíz éve hallássérült és halló gyermekek beszédindításával foglalkozunk. A gyerekek mellett megtanítjuk a szülőket könnyen megvalósítható, praktikus fogásokra. Megmutatjuk, hogyan kell kiaknázni a mindennapi helyzeteket úgy, hogy közben gyermekük kommunikációs készsége fejlődjön, beszédük elinduljon.

3 lépés, és már kezdhetjük is!

Vásárlás

A tanácsadást az oldal alján tudod megvásárolni. Itt kiválaszthatod, hogy melyik szakemberrel szeretnél beszélni. A vásárlásról e-mailben kapsz értesítést, visszaigazolást.

Időpontegyeztetés

A vásárlás után 24 órán belül írunk neked e-mailt, és egyeztetünk időpontot, kommunikációs csatornát a tanácsadáshoz. A csatorna lehet Messenger, Skype, telefon.

Tanácsadás

A megbeszélt időpontban hívunk téged. Kérünk, légy készenlétben, ellenőrizd, hogy működik-e a mikrofonod stb! Ha a lefoglalt tanácsadás elmarad, azonnal értesítünk, és egyeztetünk egy új időpontot. Ha nálad lép fel változás, kérünk, te is tégy így!

Ezek a kérdések biztosan megfordulnak a fejedben

Hamarosan (24 órán belül) küldünk e-mailben levelet és számlát a vásárlásodról, illetve a tanácsadás kezdetéig minden egyéb információt, ami a kezdéshez szükséges. Egyeztetünk egy időpontot, amikor meg tudjuk tartani a tanácsadást, a megbeszélt időpontban pedig hívunk téged.

A www.nembeszel.hu oldalunkon igen. Ha neked ez problémát okoz, és inkább utalással fizetnél, vagy probléma lép fel a fizetéskor, kérlek írj nekünk a hombolde@nembeszel.hu e-mal címre, és küldünk bankszámlaszámot. Elektronikus számlát így utólag állítunk ki.
Nekünk nagyon jók a tapasztalataink az online oktatás terén, de te is kellesz hozzá. Ha megcsinálod a feladatokat, felteszed a kérdéseidet, aktívan közreműködsz, akkor igen, online el tudod sajátítani és alkalmazni is fogos ezt a tudást.

Ezt mondják, akik már
kipróbálták a tanácsadást:

Csillag Hajnalka2.5 éves Anita anyukája
Tovább olvasom
Három tanácsadás után megváltozott az egész család élete, hiszen rájöttem, hogy minden helyzetben tudok fejleszteni. A játéktevékenységeink sokkal minőségibbek lettek, lekötik a gyerekeinket. Nagyon hálás vagyok, hogy megmutatta Erzsi, hogy mit tudok tenni a gyermekekért én otthon.
Müller Éva2 éves Erik anyukája
Tovább olvasom
Már az első alkalommal tudtam, hogy jó kezekben vagyunk, a kislányom fog beszélni.
Deli-Flóri Marcsi2.5 éves Flóra anyukája
Tovább olvasom
Felbecsülhetetlen érték ahogyan segítetek munkátokkal a családoknak, szülőknek és a legfontosabb:a gyerekeknek