Fülelő Minitanfolyam

24 900 Ft

 • Gyermeked nem figyel, ha szólsz neki?

 • Késik a beszéde?

 • Nem hallgat meg tőled egy mesét?

 • Szokott úgy viselkedni, mintha nem hallana rendesen?

Ez a Fülelő Minitanfolyam abban segít neked, hogy elérd, hogy gyermeked figyeljen rád.

Kategóriák: ,

Leírás

 • Gyermeked nem figyel, ha szólsz neki?

 • Késik a beszéde?

 • Nem hallgat meg tőled egy mesét?

 • Szokott úgy viselkedni, mintha nem hallana rendesen?

 

Ez a Fülelő Minitanfolyam abban segít neked, hogy elérd, hogy gyermeked figyeljen rád.

Itt a lehetőség, hogy Te is olyan szülővé válj, aki képes fellendíteni gyermeke beszédkedvét! A Fülelő minitanfolyam tíz nap alatt megtanít arra, hogy a gyakorlatban hogyan lehet gyermeked figyelmét felhívni, tartóssá tenni, ezzel javítva a beszédét és kettőtök kapcsolatát.

 

A minitanfolyam ideje:

2022. április 11-20

 

 

 • Nem csak a beszédkésés a gond?

 • Szinte irányíthatatlan, semmi nem köti le?

 • Szoktad úgy érezni, hogy te rontottál el valamit, vagy vádolnak azzal, hogy nem neveled következetesen?

Látod magad körül, ahogyan mindenki mondókázik a gyerekével, meséket olvas, együtt tologatják a kisautót…
Biztosan te is arról álmodsz, hogy ilyesmiket csináljatok, de a tiéd befogja a fülét, a mesekönyvet becsapja, a játékot elhajítja…
Mindezen problémák közös gyökere a fülelés, a meghallgatás képessége. Nézd meg ezt a videót, melyben elmagyarázzuk, hogy miért ez az alapja a beszédnek:

Itt az idő, hogy ne a hiányosságokon törd a fejed, hanem tanuld meg a megoldást. A hallási figyelem egyszerű, gyors, és bármely élethelyzetbe beilleszthető apró, de hasznos technikákkal hamar fejleszthető. 

Nézd meg, mit tapasztaltak nagyon hamarosan más szülők, akik elkezdték használni a Hömbölde fülelő módszert:
“Mióta használjuk a fülelést, ha meglàt valamit, amit éppen keres, illetve megörül annak a játéknak, tárgynak, madárnak bárminek. Amit már ismer és szeret, azt már mindig hanggal kíséri. Leginkább az Àà(h) hangocska 😊😀Hatalmas haladás” 😍😍😍😊🙏🏻 (Moncsi, 15 hónapos Zoé anyukája)
“Számunkra szembetűnő a változás, sokkal kommunikatív lett, mint előtte volt.Most már, ha hall valamit, akár a távolból is, rögtön a fülére mutat. Előfordul olyan is, hogy én nem is figyeltem arra a hangra, de Ő jelzett mutatàssal és hanggal nekem”  (Edina, kétéves Zalán anyukája)
“A héten 3 szót is egymás után mondott érthetően, (anya gyere felkeltem 😊) zene volt füleimnek. Nagyon sokat fülelünk és mondokázunk, mesélünk. Továbbra is, ha sokat akar mondani, akkor azt nehezebben lehet érteni, de az elmúlt héten sokat bővült az érthető szavak mennyisége aminek nagyon örülök” 😊  (Marcsi, hároméves, kétnyelvű Flóra anyukája)

Segítünk, hogy te légy gyermeked legjobb beszédfejlesztője…

A legújabb kutatások megerősítették, hogy a beszédkésés kihat a későbbi, iskolai teljesítményre, és a figyelemhiány tanulási problémákat okoz. A beszédindításban léteznek olyan kulcsterületek, melyekre szülőként hangsúlyt kell fektetnünk. A Fülelő Minitanfolyam napról napra abban segít neked, hogy felfedezd azokat a megfigyelendő dolgokat és hangforrásokat, amelyeket megismerve, kihasználva, megerősítve és elismételve olyan figyelésre alkalmas légkört teremthetsz gyermeked számára,  melyben természetes és játékos módon megerősítésre és bíztatásra lel, ettől pedig a beszédkedve szárnyra kap.

Hogyan válhat belőled is az a szülő, aki a Hömbölde módszer eszközeivel természetes és játékos módon támogatja gyermeke beszédindulását?

Tapasztalaton alapuló módszer 

Tapasztalt gyógypedagógusként több tíz éve ezzel a módszerrel indítjuk el súlyos hallássérült gyermekek beszédét is.

Játékos szemléletmód, természetes helyzetek

 Nem kérünk arra, hogy ülj le gyermekeddel gyakorolni, sőt! Arra bíztatunk, hogy használd ki “fülelésre” azokat a mindennapi helyzeteket, melyek egyébként is történnek veletek.

Összetartó közösség, szakértői támogatás 

Az tíznapos tanfolyam alatt csatlakozz a támogató fókuszú, zárt csoportunkba, mutasd meg videón vagy írd meg a tapasztalataidat, és mi folyamatosan visszajelzünk, reagálunk, egyéni tanácsot adunk.

Hatalmas izgatottsággal mutatjuk be a Fülelő Minitanfolyamunkat, amiben minden támogatást és eszközt megkapsz az otthoni foglalkozásokhoz

Nézzük, milyen eredmények várhatóak a minitanfolyam után:

 • Első lépésben kitárulnak gyermeked számára a világ hangjai, jobban fog rájuk figyelni, megnevezi őket…

 • Megtanul figyelni a nevére…

 • Végig hallgatja amit mondasz …

 • Motivált lesz a közös játékban…

 • Rájön, hogy megéri odafigyelni a beszédre, észreveszi, hogy az élvezetes, számára fontos…

Hogy épül fel az egyhetes tanfolyam?

 • Vásárlás után AZONNAL eléred a tanfolyam minden anyagát: a 17 leckét kérdőívekkel, videós tudásanyaggal, és sok-sok játék-és cselekvésötlettel, kvízekkel. A tagságod nem jár le, bármikor visszatérhetsz, és újra tudod nézni az anyagokat.
 • Egy alkalommal élő-online bejelentkezést tartunk Meet alkalmazással. Ezeken az alkalmakon röviden megtanulod az elméletet, gyakorlati ötleteket, fogásokat tanulsz, továbbá megoszthatod saját tapasztalataid, folyamatosan kérdezni tudsz.
 • Tíz napon át egy zárt/titkos Facebook csoportban intenzíven együtt dolgozunk veled, kisebb “házi feladatokat” adunk, videókat oszthatsz meg, kérdéseket tehetsz fel. Biztos, hogy a tíz nap végére 100%ban elsajátítod a Fülelő módszerünket. Nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is, könnyedén beépíted majd a közös játékba, mesélésbe, mondókázásba. Tíz nap intenzív munka a biztos beszédalapokért!

JELENTKEZEK A TANFOLYAMRA!

 

Ha igazán eltökélt vagy, és elhatároztad, hogy nyárra beszédet szeretnél, és kész vagy ezért mindent megtenni, akkor ne állj meg a FÜLELÉSNÉL! Tanuld meg, hogyan kell gyermekedet beszédre motiválni, kommunikációját magasabbra szintre emelni, és az értő, interaktív mesélést beépíteni a mindennapokba.

Ha megvásárolod mind a három minitanfolyamot egyben (összesen 30 nap), akkor jelentős kedvezményekben és ajándékokban részesülsz. Kattints:

MEGNÉZEM A HÁROM MINITANFOLYAMOT EGYBEN!

Ki tartja a tanfolyamot? 

Heidenwolf Erzsébet, több, mint 30 éve beszédindítással foglalkozó gyógypedagógus. Olvass róla többet ITT! 

 

 

100% -os garanciát vállalunk! 

 • Hidd el, nincs vesztenivalód! Ha a tanfolyam után azt mondod, hogy nem tanultál semmit, nem indult el semmilyen fejlődés gyermekednél, akkor a tanfolyam teljes árát visszafizetjük neked!

garancia

 

Miért ne hagyd ki ezt a tanfolyamot?

Mert ez az alapja a beszédtanulásnak, így akárhol tartotok, változás áll majd be a beszédbe, de enélkül minden más felesleges, csak dupla erőfeszítés
 1. Mert végre nem egyedül kell kitaláld, mit csináljatok, játszatok, mit mondj neki, mit ne stb. Veled lesz egy kislétszámú csoport hasonló céllal
 2. Mert egy tapasztalt, lelkes, csupaszív és segítőkész szakember veled együtt gondolkodik és ötletel, hogy biztosan sikerüljön továbblépnetek
 3. Mert ilyen gyorsan és intenzíven nem lesz lehetőséged elsajátítani mostanában a Hömbölde – módszer alapjait. A következő Fülelő minitanfolyam jelenlegi terveink szerint legközelebb ősszel indul újra
Meggyőztünk? Ha így sem tudod eldönteni, hogy neked való – e ez a tanfolyam írj nekünk, küldj videót akár, és segítünk a döntésben! (hombolde@nembeszel.hu) Minden vélemény számít, minden kérdés fontos, mindenre válaszolunk!

Mennyibe kerül mindez? 

Az tíznapos, intenzív tanfolyam, elméleti anyaggal + folyamatos videóelemzéssel, szakmai tanácsadással, csoporttámogatással, kérdőívvel, élő (online) találkozóval és ajándékokkal együtt április 10 éjfélig :

 

24.900 FT!

 

Várunk téged is izgalommal és lelkesedéssel a tanfolyamon! Együtt hidd el, könnyebb lesz, és a fejlődés garantált. Jelentkezés után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, és értesítünk a továbbiakról!

JELENTKEZÉS ITT!