Fülelő Minitanfolyam

24 900 Ft

 • Gyermeked nem figyel, ha szólsz neki?

 • Késik a beszéde?

 • Nem hallgat meg tőled egy mesét?

 • Szokott úgy viselkedni, mintha nem hallana rendesen?

Ez a Fülelő Minitanfolyam abban segít neked, hogy elérd, hogy gyermeked figyeljen rád.

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

 • Gyermeked nem figyel, ha szólsz neki?

 • Késik a beszéde?

 • Nem hallgat meg tőled egy mesét?

 • Szokott úgy viselkedni, mintha nem hallana rendesen?

 

Ez a Fülelő Minitanfolyam abban segít neked, hogy elérd, hogy gyermeked figyeljen rád.

Itt a lehetőség, hogy Te is olyan szülővé válj, aki képes fellendíteni gyermeke beszédkedvét! A Fülelő minitanfolyam tíz nap alatt megtanít arra, hogy a gyakorlatban hogyan lehet gyermeked figyelmét felhívni, tartóssá tenni, ezzel javítva a beszédét és kettőtök kapcsolatát.

 

A minitanfolyam ideje:

2021. október 4-13

 

 

 • Nem csak a beszédkésés a gond?

 • Szinte irányíthatatlan, semmi nem köti le?

 • Szoktad úgy érezni, hogy te rontottál el valamit, vagy vádolnak azzal, hogy nem neveled következetesen?

Látod magad körül, ahogyan mindenki mondókázik a gyerekével, meséket olvas, együtt tologatják a kisautót…
Biztosan te is arról álmodsz, hogy ilyesmiket csináljatok, de a tiéd befogja a fülét, a mesekönyvet becsapja, a játékot elhajítja…
Mindezen problémák közös gyökere a fülelés, a meghallgatás képessége. Nézd meg ezt a videót, melyben elmagyarázzuk, hogy miért ez az alapja a beszédnek:

Itt az idő, hogy ne a hiányosságokon törd a fejed, hanem tanuld meg a megoldást. A hallási figyelem egyszerű, gyors, és bármely élethelyzetbe beilleszthető apró, de hasznos technikákkal hamar fejleszthető. 

Nézd meg, mit tapasztaltak nagyon hamarosan más szülők, akik elkezdték használni a Hömbölde fülelő módszert:
“Mióta használjuk a fülelést, ha meglàt valamit amit éppen keres, illetve megörül annak a játéknak, tárgynak, madárnak bárminek. Amit már ismer és szeret, akkor azt már mindig hanggal kíséri. Leginkább az Àà(h) hangocska 😊😀Hatalmas haladás” 😍😍😍😊🙏🏻 (Moncsi, 15 hónapos Zoé anyukája)
“Számunkra szembetűnő a változás, sokkal kommunikatív lett, mint előtte volt.Most már, ha hall valamit, akár a távolból is, rögtön a fülére mutat. Előfordul olyan is, hogy én nem is figyeltem arra a hangra, de Ő jelzett mutatàssal és hanggal nekem”  (Edina, kétéves Zalán anyukája)
“A héten 3 szót is egymás után mondott érthetően, (anya gyere felkeltem 😊) zene volt füleimnek. Nagyon sokat fülelünk és mondokázunk, mesélünk. Továbbra is, ha sokat akar mondani, akkor azt nehezebben lehet érteni, de az elmúlt héten sokat bővült az érthető szavak mennyisége aminek nagyon örülök” 😊  (Marcsi, hároméves, kétnyelvű Flóra anyukája)

Segítünk, hogy te légy gyermeked legjobb beszédfejlesztője…

A legújabb kutatások megerősítették, hogy a beszédkésés kihat a későbbi, iskolai teljesítményre, és a figyelemhiány tanulási problémákat okoz. A beszédindításban léteznek olyan kulcsterületek, melyekre szülőként hangsúlyt kell fektetnünk. A Fülelő Minitanfolyam napról napra abban segít neked, hogy felfedezd azokat a megfigyelendő dolgokat és hangforrásokat, amelyeket megismerve, kihasználva, megerősítve és elismételve olyan figyelésre alkalmas légkört teremthetsz gyermeked számára,  melyben természetes és játékos módon megerősítésre és bíztatásra lel, ettől pedig a beszédkedve szárnyra kap.

Hogyan válhat belőled is az a szülő, aki a Hömbölde módszer eszközeivel természetes és játékos módon támogatja gyermeke beszédindulását?

Tapasztalaton alapuló módszer 

Tapasztalt gyógypedagógusként több tíz éve ezzel a módszerrel indítjuk el súlyos hallássérült gyermekek beszédét is.

Játékos szemléletmód, természetes helyzetek

 Nem kérünk arra, hogy ülj le gyermekeddel gyakorolni, sőt! Arra bíztatunk, hogy használd ki “fülelésre” azokat a mindennapi helyzeteket, melyek egyébként is történnek veletek.

Összetartó közösség, szakértői támogatás 

Az tíznapos tanfolyam alatt csatlakozz a támogató fókuszú, zárt csoportunkba, mutasd meg videón vagy írd meg a tapasztalataidat, és mi folyamatosan visszajelzünk, reagálunk, egyéni tanácsot adunk.

Hatalmas izgatottsággal mutatjuk be a Fülelő Minitanfolyamunkat, amiben minden támogatást és eszközt megkapsz az otthoni foglalkozásokhoz

Nézzük, milyen eredmények várhatóak a minitanfolyam után:

 • Első lépésben kitárulnak gyermeked számára a világ hangjai, jobban fog rájuk figyelni, megnevezi őket…

 • Megtanul figyelni a nevére…

 • Végig hallgatja amit mondasz …

 • Motivált lesz a közös játékban…

 • Rájön, hogy megéri odafigyelni a beszédre, észreveszi, hogy az élvezetes, számára fontos…

Hogy épül fel az egyhetes tanfolyam?

 • 2 alkalommal élő-online bejelentkezést tartunk Meet alkalmazással. Az egyik alkalom a tervek szerint az első héten, kedden este lesz, a másik a tanfolyam második hetében, hétfőn. Az egyik alkalom további tudást ad, a második egy megbeszélés, ahol tapasztalatokat cserélünk egymással. Ezeken az alkalmakon röviden megtanulod az elméletet, gyakorlati ötleteket, fogásokat tanulsz, továbbá megoszthatod saját tapasztalataid, folyamatosan kérdezni tudsz. AZ első alkalomról felvétel készül és a Zárt csoportban visszanézhető lesz. (Ha nem ismered a Meet-et, ne tartson vissza, segítünk a használattal kapcsolatban előtte, ha jelzed, hogy erre szükséged van.)
 • Tíz napon át egy zárt/titkos Facebook csoportban intenzíven együtt dolgozunk veled, kisebb “házi feladatokat” adunk, videókat oszthatsz meg, kérdéseket tehetsz fel. Biztos, hogy a hétvégére 100%ban elsajátítod a Fülelő módszerünket. Nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is, könnyedén beépíted majd a közös játékba, mesélésbe, mondókázásba. Tíz nap intenzív munka a biztos beszédalapokért!

JELENTKEZEK A TANFOLYAMRA!

 

 

Mit kapsz még a tanfolyamhoz? 

 • A jelszavaddal, amivel vásároltál, máris láthatod a tanfolyam teljes anyagát a nembeszel.hu tanfolyami felületén. Az anyagok egy éven át elérhetőek lesznek számodra. A Zárt/titkos FB-csoportban mutatunk egy haladási irányt az anyagokhoz, együtt megyünk végig leckéről – leckére. Közben várjuk a videókat, melyeken megmutatod, hogyan sikerült a tanultak alkalmazása, és a videók alapján további, egyéni tanácsokat adunk.
 • Egy részletes, bevezető kérdőívet az első nap,  hogy meg tudjad figyelni jól a jelen állapotot, ahol éppen tartotok. Már a kérdőív kérdései is segítenek, felhívják olyan dolgokra a figyelmed, amire eddig eszedbe sem jutott gondot fordítani.
 • Fülelő -videós elméleti anyag 30′, hogy megértsd miért fontos a fülelés
 • Fülelős Hömbölde mesevideó -ajánlókat, és természetesen átbeszéljük, hogyan tudod gyermeked figyelmét a meseolvasáson, mesekönyvön tartani
 • Fülelős példavideókat valós helyzetekből gyerekekkel, anyukákkal
 • Séta és fülelés példavideót, hogy ha úton vagytok, is tudjátok alkalmazni a módszert
 • Fülelős játékgyűjteményt (videós)
 • Fülelés a napi tevékenységben videót – hogy a fülelést bármikor, otthon is elő tudjátok venni, és alkalmazni akár kakaókészítés közben
 • Hangyűjtögető táblázatot, hogy nyomon tudd követni a fejlődést, és jól kihasználni minden alkalmat a Fülelésre
 • Folyamatos jelenlétet és támogatást két szakembertől egy héten át
 • Garanciát! Amennyiben a tanfolyam után azt mondod, hogy neked nem volt jó semmire ez a tanfolyam, tévedés volt megvenned, azonnal visszafizetjük neked a tanfolyam árát.
 • Ha időben – szeptember 30-ig jelentkezel, akkor jelentős kedvezményt és ajándékokat tudunk adni a tanfolyam mellé.

Melyek is ezek? 

 1. 30%-os kupon a következő, október végén induló Anyai Kettős szerep Minitanfolyam árából. Értéke: 6000 Ft
 2. Egy ingyenes Játék és beszéd workshopon való online részvételt októberben. Értéke: 9900 FT

   

  Kinek való a Fülelő minitanfolyam? 

  • Olyan 1 – 4 éves gyermekek szüleinek, akik elégedetlenek gyermekük beszédfejlődésével, és úgy érzik, hogy a probléma a figyelem miatt áll fent

  • Kisgyermekes szülőknek, akik szeretnék jól csinálni, és tanácsokat, megerősítést várnak gyermekeikkel való tevékenységükben

  • Hallássérült gyermekek szüleinek, ha a közelmúltban kaptak hallókészüléket vagy cochleáris implantátumot, tehát ha most kezdik a hallási figyelemfejlesztést

  • Kétnyelvű gyermeket nevelő szülőknek

   

  Miért ne hagyd ki ezt a tanfolyamot?

  1. Mert ez az alapja a beszédtanulásnak, így akárhol tartotok, változás áll majd be a beszédbe, de enélkül minden más felesleges, csak dupla erőfeszítés
  2. Mert végre nem egyedül kell kitaláld, mit csináljatok, játszatok, mit mondj neki, mit ne stb. Veled lesz egy kislétszámú csoport hasonló céllal
  3. Mert két – nem csak tapasztalt, – de lelkes, csupaszív és segítőkész szakember veled együtt gondolkodik és ötletel, hogy biztosan sikerüljön tovább lépnetek
  4. Mert ilyen gyorsan és intenzíven nem lesz lehetőséged elsajátítani mostanában a Hömbölde – módszer alapjait. A következő Fülelő minitanfolyam jelenlegi terveink szerint tavasszal indul újra
  Meggyőztünk? Ha így sem tudod eldönteni, hogy neked való – e ez a tanfolyam írj nekünk, küldj videót akár, és segítünk a döntésben! (hombolde@nembeszel.hu) Minden vélemény számít, minden kérdés fontos, mindenre válaszolunk!

  Mennyibe kerül mindez? 

  Az tíznapos, intenzív tanfolyam, elméleti anyaggal + folyamatos videóelemzéssel, szakmai tanácsadással, csoporttámogatással, kérdőívvel, élő (online) találkozókkal  és ajándékokkal együtt szeptember 30-ig :

   

  19.900 FT!

   

  Várunk téged is izgalommal és lelkesedéssel a tanfolyamon! Együtt hidd el, könnyebb lesz, és a fejlődés garantált. Jelentkezés után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, és értesítünk a továbbiakról!

  JELENTKEZÉS ITT!