Beszédindító klubtagság

3 500 Ft

Jelenleg nem tudsz csatlakozni a klubhoz. A következő csatlakozási lehetőség május 12-18 között! Félsz, hogy lemaradsz? Iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk róla!

Gyermeked még nem beszél, és szeretnél neki segíteni?

 • Mit játssz?

 • Hogyan játszd?

 • Mit mondj?

Minden kérdésre választ kapsz

Egy nap sem maradsz beszédindító ötlet nélkül

Áprilisi előfizetőknek Énmese kihívással!

Elfogyott

Leírás

Hömbölde Beszédindító Klub

Hogy mindig legyen egy ötleted

 

Mi az a Beszédindító Klub? 

Az otthoni beszédindítás videós ötlettára. Beszédindító szülők klubja, videós játék- és tevékenységötletekkel, melyek átformálják a hétköznapjaitokat, és a kapcsolatot gyermekeddel. A Klub egy folyamatosan bővülő beszédindító ötletbázis,  mely támogat téged abban, hogy jókat és jól játsszatok otthon. Ne kelljen azon törni a fejed, hogy mit mondj, mivel játszatok, hogy gyermeked beszéde elinduljon, szókincse növekedjen.
A Klub elhozza az általunk is használt legjobb beszédindító helyzeteket, cselekvéseket, technikákat, játékokat, mondókákat és meséket. Mindezt érthetően, gyakorlatiasan, röviden adja át. Ez a megközelítés új értelmet ad a beszédindításnak, mert a szülő kezébe visszaadja a tudást, bizalmat, felelősséget és a fejlődés lehetőségét. A gyermek a beszédindításból nem egy foglalkozás kényszeres stresszét éli meg, csupán annyit érez, hogy jobbakat játszik, jobban megérti és élvezi, amit mondanak neki, és könnyebben tudja magát kifejezni.
Ebben a szülőkből álló, zárt Facebook csoportban egy olyan közösséget hozunk létre, ahol önbizalommal, minőségi időtöltéssel, és maximális figyelemmel részt veszünk gyermekünk fejlődésében. Letesszük az első alapköveket, és támogatjuk a (beszéd)fejlődését játékos és természetes beszédindító technikákkal, hogy évek múlva okos, érzelemgazdag és kreatív felnőtté váljon.

 

Miként segít a Beszédindító klub jó beszédindító szülővé válni?

1. Ötletekkel lát el. Megtudod, hogy…

 • mivel játsszatok

 • hogyan lehet egy tésztafőzés beszédfejlesztő

 • lehet “fejlesztően” játszani ragasztószalaggal, flakonnal, kavicsokkal, botokkal

 •  melyek a legjobb beszédindító mesekönyvek

 

2. Motivál, hogy

 • lecseréld a képernyőidőt beszédindító tevékenységekre

 •  kifogások helyett kreatív ötleteket használj

 •  tervezd meg a napi beszédindító tevékenységet

 • együtt fejlődj gyermekeddel

 

3. Szakértői segítség

Nem kell törd a fejed…

 • hol tartotok

 • szükség van-e fejlesztésre

 • beszélj-e többet, kevesebbet

 • mit tegyél, ha nem érted, vagy ő nem érti, amit neki mondasz

A csoportban bármikor tehetsz fel videót, kérdést, két beszédindításban jártas gyógypedagógus lesz segítségedre.

 

Heidenwolf Erzsébet

Kovács Gabriella

 

“A jó szülő tud megfelelő módon, vagyis játékban és mesében – mondókában, dögönyözésben, csiklandozásban, simogatásban és puszikban – személyes érzelmet kommunikálni.”

  – Vekerdy Tamás –

Nem kérdés. Csatlakozom!

 

 

 

Milyen videókra számíthatsz biztosan?

EXTRA!!! Május elején énmese – ötnapos KIHÍVÁS csakis klubtagoknak nyereménnyel!

Mi az énmese? 

Az első mese, ami gyermekeddel történik! Kutatások bizonyítják, hogy a gyermekeket a róluk szóló történetek köti le a leginkább.

Az öt napos kihívás után garantáljuk, hogy:

 • gyermeked oda fog figyelni a mesélésre
 • hangot fog adni – beszélni fog mesélés közben
 • megtanulod hogyan kell énmeséket készíteni egyszerűen. Például egy katicabogár figyelésből, egy kavicsgyűjtésből hogyan tudsz te magad énmesét gyártani, aztán, hogy mindezt hogyan meséld el gyermekednek, hogy megértse, érdekelje. 

Ha teljesíted a kihívás minden napjára az apró feladatokat, akkor a fenti tudásokon kívül egy nyereményjátékon is elindulsz.

Nyeremény: ingyenes részvétel a május végén induló Mesélő minitanfolyamunkra!!!

Megéri majd velünk tanulni és játszani! 

Szóval milyen videókra számíthatsz? 

 • Lassú mesékre (10* 10 perces videók), ahol mi mesélünk 1-3 éves korosztály számára saját és más meséket, személyesen, lassan, hangsúlyosan, sok ismétléssel, hogy a szavakat könnyebb legyen “kihallani”, megfigyelni, memorizálni. A gyermek látja a mimikánkat, arcunkat, szánkat. Ezekből a videókból te is megtanulod, hogy miről és hogyan mesélj egy könyvből gyermekednek.

 • Beszédindító mondókázásra (10-12*10 perces videók). Nem kell jó énekhangod, vagy előadói képességed legyen. Olyan mondókákat tanulsz, melyek egyszerűek, mozgással kísértek,  a mindennapi helyzetekbe beilleszthetőek, könnyen megtanulhatóak bárki számára.

 

 • Beszédindító játékötletekre (min. 10*10 perces videók). Nincsen szükség különösebb eszközökre, fejlesztő játékokra, mert ebben a klubban megtanulod gyermekedet lekötni egy bottal, kavicsokkal, palackkal, babbal, lencsével, régi zoknival stb. 

 

 • Beszédindító, otthoni cselekvésötletekre. (10*10 perces videók) Szoktál otthon főzni, takarítani, mosni, öltöztetni, pakolni, fürdetni stb.? Nem kell külön időt és foglalkozást szánj a beszédindításra, mert ezek az ötletelő videók konkrét ötletekkel és technikákkal látnak el, hogy a hétköznapi cselekvésekbe hogyan vonható be gyermeked, és hogyan lesz mindegyik beszédindító számára. 

 

 

+ Kézműves ötletekre 1-3 évesek számára! (8*10 perces videók) A beszéd és a finommozgások egymást fejlesztik, segítik a fejlődésben. Ha szerettek alkotni, és fontosnak tartod, hogy gyermeked megismerjen, tapintson, megszokjon különböző anyagokat, fejlődhessen a beszéd mellett a kreativitása, akkor ezek a videók is jól jönnek.

Összesen 50 videóból tudsz ötleteket nyerni nap mint nap,

 és a videótár folyamatosan bővül az egy hónap alatt is!!!

 

Mennyibe kerül a klubtagság? 

 • 50! beszédindító videó. Értéke 100 000 Ft

 • Énmese kihívás napi tananyaggal öt napon keresztül. Értéke 25 000 Ft

 • Szakmai, beszédindító tanácsok, videóelemzések egy hónapon keresztül. Értéke 15 000 Ft

 • Csoporttámogatás. Értéke nem felbecsülhető.

140 000 Ft értékű anyag mindössze egy mesekönyv áráért! 

3500 FT/ hónap

 

Hány éves gyermekeknél alkalmazhatóak a videókon látható ötletek? 

1-4 éves korig. A videókat igyekszünk úgy csinálni, hogy ahol lehet differenciálunk, adunk ötletet, hogy mit csinálj, ha csak egyéves, mit mondj, ha már elmúlt kettő vagy három.

Kérhetek tanácsot? 

Természetesen! Az előfizetéshez egy zárt csoportbéli tagság jár Facebook-on, ahol ha a kipróbálod a játék- és tevékenységötleteket, és közben kérdésed merül fel, ellátunk egyéni tanácsokkal.

Hogyan lehet megvásárolni a klubtagságot? 

Ezt a terméket a kosárba helyezed, és bankkártyával kifizeted. Válaszban már meg is kapod a Zárt Csoport nevét, ahová jelentkezni kell, és a nyitás napján (április 19) beengedünk. Alapbeállításként bankkártyás fizetés van az oldalon, de ha valamiért utalni tudsz csak (például külföldről), akkor kérünk, hogy írj nekünk a hombolde@nembeszel.hu címre, és igyekszünk gyors megoldást találni.

Mi történik, ha megvásároltam a klubtagságot? 

Válaszként küldjük a zárt csoport nevét, ahol a videókat megtalálod. A Zárt csoportba jelentkezz be, a nyitás napján beengedünk, és már eléd is tárul a sok-sok beszédindító ötlet! Figyelem! Egyszer küldünk behívót (e-mailben) a csoportba. A tagságod a csoportnyitás napjától érvényes, nem a belépésed napjától. Ha nem jelentkezel be időben a csoportba, az nem a mi felelősségünk. Ha nem sikerült bejelentkezni, nem találod a csoportot, bármi egyéb probléma van, jelezd nekünk, és a lehető leghamarabb segítünk.

Mennyi időre szól a tagság? 

Ha most megvásárolod ezt a tagságot, akkor az előfizetésed április 19-től május 19-ig érvényes.

100% garanciát vállalunk!

Ha nem tetszik a csoport, nem így képzelted, meggondoltad magad, a csoportnyitás hetében jelezd nekünk, és visszautaljuk az egész havi tagsági díj 100%-át. Így nincsen vesztenivalód, nem érhet csalódás.

Van még kérdésed? 

Írj nekünk Facen vagy a hombolde@nembeszel.hu címre! Szívesen válaszolunk!

JELENTKEZÉS ITT!