Tanítsd meg TE a gyermeked beszélni, kommunikálni

Sajátítsd el az otthoni beszédfejlesztés technikáját és élvezd a gyermekeddel a beszélgetést

gyermekközpontúan

megszokott környezetben

stresszmentesen

hatékonyan

Aggódsz, mert nem beszél?

Örülnél, ha már hallhatnád az első szavakat, de egyelőre gyermeked meg sem szólalt? Természetes, hogy ez aggodalom tölt el, különösen, ha kortársai már mind magasabb szinten kommunikálnak. A hümmögés, mutogatás frusztrálóvá válhat, és egyre kellemetlenebbé teszi a hétköznapjaitokat. El kezded megkérdőjelezni, hogy egyáltalán jó anya, jó szülő vagy-e? Kétségbeesetten keresed a megoldást a problémátokra, de még nem találtad meg?

Talán már próbálkoztál ezzel-azzal, jártatok is mozgás-
vagy egyéb fejlesztésre, de semmi sem működik.

Folyton elakadsz, mert:

gyermeked nem figyel arra, amit te szeretnél vele játszani
nem tudod eldönteni, hogy vajon tud-e beszélni, csak nem akar
nem érdeklik a képek, mesekönyvek, nem figyel a mesélésre
nem tudod hogyan reagálj a mutogatásra, hümmögésre
a mostani helyzetben a fejlesztések elmaradnak, csak magadra számíthatsz

hamar elveszti érdeklődését, nem könnyű lekötni a figyelmét

Segítünk, hogy
elinduljon a beszéd!

Megértjük a bizonytalanságod, a fejedben zajló kérdéseket. Gyógypedagógusok vagyunk, több száz családdal dolgoztunk már közösen, ismerjük a beszédkéséssel járó nehézségeket, érzéseket. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatainkat adjuk át neked ezen a tanfolyamon, hogy te eredményesen és mindkettőtök számára élvezetesen tudd gyermeked beszédét fejleszteni otthon a napi rutinban, játékban, mesélésben.

Hogyan tudunk segíteni?

Megtanítjuk az otthoni beszédfejlesztés technikáját

Ez egy olyan technika, ami lehetővé teszi, hogy te szülőként, a megszokott otthoni környezetben fejleszd gyermeked beszédét, kommunikációs készségeit. Ehhez fontos, hogy ismerd a megfelelő technikákat, azok pontos kivitelezését. Mindezekre megtanítunk a tanfolyam alatt.

Nyomon követjük a fejlődés folyamatát, kapcsolatban állunk veled

Nem engedjük el a kezed később sem: lehetőséged van a folyamatos kapcsolattartásra Facebook csoportunkon keresztül. Ide folyamatosan tölthetsz fel videókat, melyekre mi szakemberek reagálunk, tanácsot adunk (és kérdezhetsz a közösség tagjaitól is). Személyes, szakmai megbeszélésre, reflektálásra is van lehetőséged.

Mikor ajánljuk tanfolyamunkat?

Ha szeretnéd kezedbe venni a dolgot, magad szeretnél tenni gyermeked beszédindulásáért!

Hiszünk abban, hogy a szülők a legjobb beszédindítók. Teljesen természetes, ha szeretnéd te magad kivenni a részed gyermeked beszédindításában

Ha belekóstoltatok már az otthoni fejlesztésbe, de nem tudod, hogyan tovább

Szeretnél több iránymutatást, ahol megbeszéljük hol tartotok, mit kell tenned, mi a következő lépés, mit kell gyakorolni

Ha nincs időd/lehetőséged foglalkozásra hordani gyermeked

Ha hosszabb ideig nem tudtok szakemberhez eljutni személyesen. Ez egyfajta coaching szolgáltatás az otthoni beszédindításhoz, gyógypedagógiai fejlesztéshez

Ha szeretnéd biztosítani gyermekednek az otthoni játékos fejlődés kényelmét

Nem szeretnéd stressznek kitenni  gyermeked, és szívesebben foglalkoznál vele te magad, az otthoni megszokott környezetben

Mit tartalmaz a tanfolyam?

10+1 beszédindító online anyagot

Hetente két témában dolgozunk együtt. A téma formátuma videó, mp3 hangfelvétel, pdf vázlat. A témák átlagosan 10-15 perc hosszúságúak.

A témához kapcsolódó feladatokat

Minden anyag végén feladatot kapsz, aminek segítségével gyermekeddel kipróbálod az ajánlott beszédindító fogásokat

Élő bejelentkezéseket

A hat hét alatt kettő élő webináriumot kérdezési lehetőséggel

Segítő közösséget

Kislétszámú, zárt/privát Fb-csoportban csoportmunkát, tapasztalatmegosztás, közös videóelemzést

Szakemberek által nyújtott segítséget

Ingyenes konzultációt tudsz kérni egy alkalommal a tanfolyam alatt, ha elakadsz, ha egyéni tanácsra van szükséged

Folyamatos kapcsolattartást, visszajelzést

A zárt Facebook csoporton keresztül folyamatosan elemezzük az újabb és újabb videókat, és segítünk egyengetni az utatokat.

A 6 hetes tanfolyam
végére megtanulod:

Miért épp ezt a tanfolyamot válaszd?

Két szakember dolgozik veled végig a tanfolyamon

Nem csak elméleti anyagokat hallgatsz, hanem gyakorlati feladatokat kapsz

Nem csak általános tudásanyagot kapsz, hanem egyéni tanácsadással segítünk

Megerősítést hogy jól haladsz-e, hogy magatokra szabhasd az elhangzottakat

Online tananyagok

Feladatok

Segítő közösség

Szakemberek felügyeletével

A tanfolyam elvégzésével elindul gyermeked beszéde, nem kell többé aggódnod, hogy miért nem szólal meg!

Mindez a tiéd lehet
35.900 Ft-ért!

Mi tartjuk a tanfolyamot

Gyógypedagógusok vagyunk, több tíz éve hallássérült és halló gyermekek beszédindításával foglalkozunk. A gyerekek mellett megtanítjuk a szülőket könnyen megvalósítható, praktikus fogásokra. Megmutatjuk, hogyan kell kiaknázni a mindennapi helyzeteket úgy, hogy közben gyermekük kommunikációs készsége fejlődjön, beszédük elinduljon.

3 lépés, és már kezdhetjük is!

Vásárlás

A tanfolyamot az oldal alján tudod megvásárolni. A vásárlásról e-mailben kapsz értesítést, visszaigazolást.

Tájékoztatás

A vásárlást követően (24 órán belül) küldünk e-mailben levelet és számlát a vásárlásodról, illetve a tanfolyam kezdetéig minden egyéb információt, ami a kezdéshez szükséges.

Tanfolyam

A heti két anyagot a zárt/titkos Facebook csoportban tesszük közzé, ahol azonnal hallgathatod és nézheted. A csoport elérhetőségét szintén e-mailben küldjük el.

Próbáld ki tét nélkül!

Tanfolyamunkra 100% garanciát vállalunk!

Ha az első hét után úgy érzed, hogy ez a tanfolyam nem neked való, nem erre számítottál, jelezz nekünk, és a tanfolyam teljes árát visszautaljuk neked.

Ezek a kérdések biztosan megfordulnak a fejedben

Hamarosan (24 órán belül) küldünk e-mailben levelet és számlát a vásárlásodról, illetve a tanfolyam kezdetéig minden egyéb információt, ami a kezdéshez szükséges. A heti két anyagot a zárt/titkos Facebook csoportban tesszük közzé, ahol azonnal hallgathatod és nézheted. A csoport elérhetőségét szintén e-mailben küldjük el.
A www.nembeszel.hu oldalunkon igen. Ha neked ez problémát okoz, és inkább utalással fizetnél, vagy probléma lép fel a fizetéskor, kérlek írj nekünk a hombolde@nembeszel.hu e-mal címre, és küldünk bankszámlaszámot. Elektronikus számlát így utólag állítunk ki.
Nekünk nagyon jók a tapasztalataink az online oktatás terén, de te is kellesz hozzá. Ha megcsinálod a feladatokat, felteszed a kérdéseidet, aktívan közreműködsz, akkor igen, online el tudod sajátítani és alkalmazni is fogos ezt a tudást.

Ezt mondják, akik már
kipróbálták a tanfolyamot:

Dalos-Benedek Beáta2.5 éves Hubi anyukája
Tovább olvasom
Mikor elkezdtük az őszi beszédindító tanfolyamot Hubi csak annyit mondott, hogy Degün. A tanfolyam alatt mondta ki az első értelmes szót - Apa. Nála a szemkontaktust nagyon nehéz volt felvenni, ezt gyakoroljuk, ahogyan tanultuk, és nagyon sokat javult. Séta közben, ha mondunk valamit, felnéz ránk, és mosolyog. Az elmúlt hetekben elkezdte az állathangokat utánozni. Alig akartam hinni a fülemnek, amikor először kimondta, hogy vaú-vaú. Hányszor de hányszor mondtam már neki, és most ő is kimondta! A tanfolyamon tanultakat azóta is használom a mindennapokban, és szépen lassan haladunk a beszéddel. Köszönöm a sok segítséget és ötletet, amit ott kaptunk!
Éva3.5 éves Max anyukája
Tovább olvasom
Minden nap csak ámulok és bámulok, hogy az a gyerek, aki három és fél éve szinte semmi érdeklődést nem mutatott a beszéd iránt, pár hét leforgása alatt hatalmasat fejlődött, és napról napra új dolgokkal lep meg minket! Ma például állatos puzzle kirakása közben egyszer csak mondta, hogy kukurikú! Négy szótag! El sem hittem! Úgy érzem a tanfolyamnak köszönhető mindez és hatalmas örömmel tölt el, hogy beindult nála a nyelvi gépezet, és tudom, hogy jó úton haladunk tovább.
Blahut Kovács Angélakétéves Benedek anyukája
Tovább olvasom
Köszönöm ezt a 6 hetet jó volt hiányozni fog sokat fejlődtem máshogy beszélek Benikéhez. Úgy érzem, hogy most már jó úton haladunk Benedekkel neki még több idő kell, hogy beszéljen, úgyhogy lehet veszek még egy pár tanácsadást.
Mikó Krisztina2. 5éves Zalán anyukája
Tovább olvasom
Nem tudok elégszer hálás lenni nektek! Az őszi beszédindító óta látványosan beindult Zalán beszéde, nagyon jó a Hömböldéhez "tartozni"

Vásárold meg most
az online beszédindító tanfolyamot!