Tanuld meg a beszédindító mesélést 10 nap alatt!

Sajátítsd el azt a mesélési technikát, amivel a mesélés közös élmény lesz, és támogatja a beszédindulást is.

gyermekközpontúan

élményszerűen

színesen

hatékonyan

Szomorú vagy, mert nem tudtok meghitten, örömmel együtt mesélni?

Örülnél, ha érdekelné a mesélés, de egyelőre gyermekedet nem kötik le a mesekönyvek? Természetes, hogy ez aggodalom tölt el, különösen, ha minden ismerőstől hallod, hogy vannak kedvenc meséik, mesehőseik, könyveik.  Frusztrálóvá válhat, hogy a közös mesélés élménye egyre inkább hiányzik a hétköznapjaitokból. Keresed a megoldást, de még nem találtad meg? 

Talán már próbálkoztál ezzel-azzal, de semmi sem működött

Folyton elakadsz, mert:

gyermeked nem figyel a mesére

nem tudod eldönteni, hogy mit mesélj neki

nem érdeklik a képek, mesekönyvek

nem tudod, hogyan segíthet a mesélés a beszédindításban

a mesélés nem közös élmény

mesét csak képernyőn akar nézni

Segítünk, hogy a mesélés közös élmény és beszédindító legyen

Megértjük, hogy aggódsz, mert gyermekedet nem kötik le a mesék. Gyógypedagógusok vagyunk, több száz családdal dolgoztunk már közösen, ismerjük milyen következményekkel jár, ha kimarad a mesélés egy gyermek életében. Befolyásolja a későbbi iskolai teljesítményt: olvasás-, íráselsajátítást, szövegértést. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatainkat adjuk át neked ezen a tanfolyamon, hogy eredményesen és mindkettőtök számára élvezetesen tudd gyermeked beszédét fejleszteni a  mesélés során.

Hogyan tudunk segíteni?

Megtanítjuk a beszédindító mesélés technikáját

Ez egy olyan technika, ami lehetővé teszi, hogy te szülőként a mesélés közben támogasd gyermeked beszédindulását. Ehhez fontos, hogy ismerd a megfelelő technikákat, azok pontos kivitelezését. Mindezekre megtanítunk a tanfolyam alatt.

Nyomon követjük a fejlődés folyamatát, kapcsolatban állunk veled

A tanfolyam alatt egy kislétszámú Facebook csoportban közösen dolgozunk. Te döntöd el, hogy a csoportmunkában milyen aktívan veszel részt. Ide folyamatosan tölthetsz fel videókat, segítünk felmérni, hol tartotok, és egyéni tanácsot adunk 10 napon keresztül. Kérdezhetsz a közösség tagjaitól is. A tanfolyam alatt lehetőséged van két workshop – on is részt venni, ahol, ahol együtt dolgozhatsz a gyógypedagógusokkal.

Mikor ajánljuk tanfolyamunkat?

Ha szeretnéd kezedbe venni a dolgot, és te magad szeretnéd gyermeked beszédindulását meséléssel támogatni!

Hiszünk abban, hogy a szülők a legjobb beszédindítók. Teljesen természetes, ha szeretnél te mesélni a gyerekednek, és nem a kütyük.

Ha szoktatok mesét olvasni, de nem tudod hogyan tovább

Szeretnél több iránymutatást, ahol megbeszéljük hol tartotok, mit kell tenned, mi a következő lépés, mit kell gyakorolni.

Ha nem tudod, a mesélés hogyan lehet beszédindító

Ha hosszabb ideje meséltek már, de gyermeked mindig csak mutogat beszéd nélkül, és nem tudod hogyan lépjetek tovább. 

Ha szeretnéd, hogy gyermeked érzelmi intelligenciája is fejlődjön

A mesélés egy közös élmény, mely erősíti a szülő-gyerek kapcsolatot, fejleszti a gondolkodást, szókincset, kreativitást és a beleélő képességet.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

10+1 online, videós anyagot

Naponta egy-egy témában dolgozunk együtt. A téma formátuma videó, pdf mellékletek, képek, kérdőív. A témák átlagosan 15-20 perc hosszúságúak. Minden visszanézhető korlátlan ideig. 

A témához kapcsolódó feladatokat

Minden anyag végén feladatot kapsz, aminek segítségével gyermekeddel kipróbálod az ajánlott mesélős, beszédindító fogásokat.

Élő Workshopok

A tíz nap alatt kettő élő Workshop lesz kérdezési lehetőséggel. A Workshop-on gyógypedagógussal egy-egy mesélést támogató eszköz (Énmesekönvy, Hangok könyve) elkészítésén dolgozhatsz. 

Segítő közösséget

Kislétszámú, zárt/privát Fb-csoportban csoportmunkát, tapasztalatmegosztás, közös videóelemzést

Szakemberek által nyújtott segítséget

Két szakember folyamatos támogatása a csoportban. A zárt Facebook csoportban folyamatosan elemezzük a videódat, és segítünk egyengetni utatokat a beszédfejlődés mezsgyéjén.   

AJÁNDÉK oktatóvideó!

Ha május 7, péntek éjfélig jelentkezel a tanfolyamra, megajándékozunk az egyik legsikeresebb – Jó móka a mondóka című 40 perces oktatóanyaggal, és egy tematikus, 100 mondókát tartalmazó, letölthető mondókagyűjteménnyel.

A 10 napos tanfolyam
végére megtanulod:

Miért épp ezt a tanfolyamot válaszd?

Két szakember dolgozik veled végig a tanfolyamon

Nem csak elméleti anyagokat hallgatsz, hanem gyakorlati feladatokat kapsz

Nem csak általános tudásanyagot kapsz, hanem egyéni tanácsadással segítünk

Megerősítést hogy jól haladsz-e, hogy magatokra szabhasd az elhangzottakat

10+1 online anyag a beszédindító mesélésről Értéke: 120.000 FT

Fejlődést segítő kérdőívek
Értéke: 5000 FT

Segítő csoporttámogatás 10 napig
Értéke: felbecsülhetetlen

Szakemberek egyéni tanácsai, videóelemzés 10 napig
Értéke: felbecsülhetetlen

60' Élő Énemese - könyv készítő workshop
Értéke: 15.000 Ft

60' Élő Hangok könyve
készítő workshop
Értéke: 10.000 Ft

Ajándék Jó móka a mondóka c. oktatóvideó május 7-ig
Értéke: 6.900 Ft

Ajándék 2: Tematikus mondókagyűjtemény május 7-ig

A tanfolyam elvégzésével a meseolvasás közös, élvezetes és beszédindító tevékenység lesz! Nem kell többé aggódnod, hogy miért nem érdeklik a mesék!

A tanfolyam valós értéke 156.900 FT!

Mindez most a tiéd lehet csupán
33.300 Ft-ért!

Ugye egészen mesés szám? 🙂

Mi tartjuk a tanfolyamot

Gyógypedagógusok vagyunk, több tíz éve hallássérült és halló gyermekek beszédindításával foglalkozunk. A gyerekek mellett megtanítjuk a szülőket könnyen megvalósítható, praktikus fogásokra. Megmutatjuk, hogyan kell kiaknázni a mindennapi helyzeteket úgy, hogy közben gyermekük kommunikációs készsége fejlődjön, beszédük elinduljon.

3 lépés, és már kezdhetjük is!

Vásárlás

A tanfolyamot az oldal alján tudod megvásárolni. A vásárlásról e-mailben kapsz értesítést, visszaigazolást.

Tájékoztatás

A vásárlást követően (24 órán belül) küldünk e-mailben levelet és számlát a vásárlásodról, illetve a tanfolyam kezdetéig minden egyéb információt, ami a kezdéshez szükséges.

Tanfolyam

Az összes videós tananyagot egy tanfolyami felületen tesszük közzé, fiókban, saját jelszó ahol azonnal hallgathatod és nézheted. A zárt, kislétszámú Fb csoportban együtthaladásilehetőséget,  csoport elérhetőségét szintén e-mailben küldjük el.

Próbáld ki tét nélkül!

Tanfolyamunkra 100% garanciát vállalunk!

Ha az első hét után úgy érzed, hogy ez a tanfolyam nem neked való, nem erre számítottál, jelezz nekünk, és a tanfolyam teljes árát visszautaljuk neked.

Ezek a kérdések biztosan megfordulnak a fejedben

Hamarosan (24 órán belül) küldünk e-mailben levelet és számlát a vásárlásodról, illetve a tanfolyam kezdetéig minden egyéb információt, ami a kezdéshez szükséges. A heti két anyagot a zárt/titkos Facebook csoportban tesszük közzé, ahol azonnal hallgathatod és nézheted. A csoport elérhetőségét szintén e-mailben küldjük el.
A www.nembeszel.hu oldalunkon igen. Ha neked ez problémát okoz, és inkább utalással fizetnél, vagy probléma lép fel a fizetéskor, kérlek írj nekünk a hombolde@nembeszel.hu e-mal címre, és küldünk bankszámlaszámot. Elektronikus számlát így utólag állítunk ki.
Nekünk nagyon jók a tapasztalataink az online oktatás terén, de te is kellesz hozzá. Ha megcsinálod a feladatokat, felteszed a kérdéseidet, aktívan közreműködsz, akkor igen, online el tudod sajátítani és alkalmazni is fogos ezt a tudást.

Ezt mondják, akik már
kipróbálták a tanfolyamainkat:

Dalos-Benedek Beáta2.5 éves Hubi anyukája
Tovább olvasom
Mikor elkezdtük az őszi beszédindító tanfolyamot Hubi csak annyit mondott, hogy Degün. A tanfolyam alatt mondta ki az első értelmes szót - Apa. Nála a szemkontaktust nagyon nehéz volt felvenni, ezt gyakoroljuk, ahogyan tanultuk, és nagyon sokat javult. Séta közben, ha mondunk valamit, felnéz ránk, és mosolyog. Az elmúlt hetekben elkezdte az állathangokat utánozni. Alig akartam hinni a fülemnek, amikor először kimondta, hogy vaú-vaú. Hányszor de hányszor mondtam már neki, és most ő is kimondta! A tanfolyamon tanultakat azóta is használom a mindennapokban, és szépen lassan haladunk a beszéddel. Köszönöm a sok segítséget és ötletet, amit ott kaptunk!
Éva3.5 éves Max anyukája
Tovább olvasom
Minden nap csak ámulok és bámulok, hogy az a gyerek, aki három és fél éve szinte semmi érdeklődést nem mutatott a beszéd iránt, pár hét leforgása alatt hatalmasat fejlődött, és napról napra új dolgokkal lep meg minket! Ma például állatos puzzle kirakása közben egyszer csak mondta, hogy kukurikú! Négy szótag! El sem hittem! Úgy érzem a tanfolyamnak köszönhető mindez és hatalmas örömmel tölt el, hogy beindult nála a nyelvi gépezet, és tudom, hogy jó úton haladunk tovább.
Blahut Kovács Angélakétéves Benedek anyukája
Tovább olvasom
Köszönöm ezt a 6 hetet jó volt hiányozni fog sokat fejlődtem máshogy beszélek Benikéhez. Úgy érzem, hogy most már jó úton haladunk Benedekkel neki még több idő kell, hogy beszéljen, úgyhogy lehet veszek még egy pár tanácsadást.
Mikó Krisztina2. 5éves Zalán anyukája
Tovább olvasom
Nem tudok elégszer hálás lenni nektek! Az őszi beszédindító óta látványosan beindult Zalán beszéde, nagyon jó a Hömböldéhez "tartozni"

Vásárold meg most
az online beszédindító tanfolyamot!