Online Beszédindító Mesetanfolyam indul Május 16-án!

Ha szeretnéd gyermeked beszédét mesékkel, mesekönyvekkel elindítani, meséket olvasni, itt a helyed!

gyermekközpontúan

élményszerűen

színesen

hatékonyan

Szomorú vagy, mert nem tudtok meghitten, örömmel együtt mesélni?

Örülnél, ha érdekelné a mesélés, de egyelőre gyermekedet nem kötik le a mesekönyvek? Természetes, hogy ez aggodalom tölt el, különösen, ha minden ismerőstől hallod, hogy vannak kedvenc meséik, mesehőseik, könyveik.  Frusztrálóvá válhat, hogy a közös mesélés élménye egyre inkább hiányzik a hétköznapjaitokból. Keresed a megoldást, de még nem találtad meg? 

Talán már próbálkoztál ezzel-azzal, de semmi sem működött

Folyton elakadsz, mert:

gyermeked nem figyel a mesére

nem tudod eldönteni, hogy mit mesélj neki

nem érdeklik a képek, mesekönyvek

nem tudod, hogyan segíthet a mesélés a beszédindításban

a mesélés nem közös élmény

mesét csak képernyőn akar nézni

Segítünk, hogy a mesélés közös élmény és beszédindító legyen

Megértjük, hogy aggódsz, mert gyermekedet nem kötik le a mesék. Gyógypedagógusok vagyunk, több száz családdal dolgoztunk már közösen, ismerjük milyen következményekkel jár, ha kimarad a mesélés egy gyermek életében. Befolyásolja a későbbi iskolai teljesítményt: olvasás-, íráselsajátítást, szövegértést. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatainkat adjuk át neked ezen a tanfolyamon, hogy eredményesen és mindkettőtök számára élvezetesen tudd gyermeked beszédét fejleszteni a  mesélés során.

Hogyan tudunk segíteni?

Megtanítjuk a beszédindító mesélés technikáját

A Hömbölde olyan szemléletmód és módszer, ami lehetővé teszi, hogy te szülőként a mesélés közben támogasd gyermeked beszédindulását. Ehhez fontos, hogy ismerd a megfelelő technikákat, azok pontos kivitelezését. Mindezeket megtanulod a tanfolyam alatt.

Nyomon követjük a fejlődés folyamatát, kapcsolatban állunk veled

A tanfolyam tíz napja alatt mindent megteszünk, hogy te a gyakorlatban a saját gyermekeddel használni is tudd a módszert, és azonnal a fejlődés útjára lépjetek. Ezért egy zárt/titkos Facebook csoportban folyamatosan oszthatsz meg videót, melyeket részletesen elemzünk, és aztán egyéni tanácsokkal látunk el, hogy máris egy következő szintre léphessetek. 

Mikor ajánljuk tanfolyamunkat?

Ha szeretnéd kezedbe venni a dolgot, és te magad szeretnéd gyermeked beszédindulását meséléssel támogatni!

Hiszünk abban, hogy a szülők a legjobb beszédindítók. Teljesen természetes, ha szeretnél te mesélni a gyerekednek, és nem a kütyük.

Ha szoktatok mesét olvasni, de nem tudod hogyan tovább

Szeretnél több iránymutatást, ahol megbeszéljük hol tartotok, mit kell tenned, mi a következő lépés, mit kell gyakorolni.

Ha nem tudod, a mesélés hogyan lehet beszédindító

Ha hosszabb ideje meséltek már, de gyermeked mindig csak mutogat beszéd nélkül, és nem tudod hogyan lépjetek tovább. 

Ha szeretnéd, hogy gyermeked érzelmi intelligenciája is fejlődjön

A mesélés egy közös élmény, mely erősíti a szülő-gyerek kapcsolatot, fejleszti a gondolkodást, szókincset, kreativitást és a beleélő képességet.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

10+1 online, videós anyagot

Naponta egy-egy témában dolgozunk együtt. A téma formátuma videó, pdf mellékletek, képek, kérdőív. A témák átlagosan 15-20 perc hosszúságúak. Minden visszanézhető korlátlan ideig. 

A témához kapcsolódó gyakorlatok

Minden anyag végén feladatot kapsz, aminek segítségével gyermekeddel kipróbálhatod az ajánlott mesélős, beszédindító fogásokat. Az anyagok egy része gyakorlati videó, amin az elméletben mutatott technikákat meg is tudod nézni. Egy anyukát látsz majd a kislányával, ahogyan alkalmazzák a beszédindító, mesélős technikákat. 

Segítő beszédindító technikák

A tíz videó között kettő beszédindító segédeszközök készítését mutatja be (Énmese, Hangok könyve). Érdemes legalább az egyiket elkészíteni, és rendszeresen használni, mert rendkívüli mértékben segítik a beszéd – és gondolkodásfejlődést. 

Ajándék1.: Jó móka a mondóka oktatóvideó

Hogy ne csak profi, beszédindító mesélő, de mondókázó is legyél! 40 perces oktatóvideó a mondókázásról, melynek segítségével megtanulhatod, hogy mely mondókákat használd beszédindításra, és könnyedén tudj te is bármilyen helyzetben mondókázni. Az oktatóvideó mellé egy Mondókagyűjtemény is jár, egyszerű, hétköznapi helyzetbe illeszthető mondókákkal. 

Ajándék2.: 50%-os Nyári Beszédindító klubtagság kupon

A tanfolyamok után gyakran úgy érzik a szülők, hogy hirtelen ismét magukra maradtak, és ez ijesztő tud lenni. Ehhez a tanfolyamhoz egy 50%-os kupont adunk ajándékba, melyet a nyári, zárt Beszédindító klubbunkba tudsz beváltani. Ott aztán majd folytathatod a munkát, és sok-sok beszédindító videót találsz még három hónapon keresztül. 

Ajándék3.: Hömbölde mesék

A tanfolyam végén levélben küldünk neked három további mesét, melyek ötletet adhatnak majd az otthoni meséléshez. Az egyik mese egy könyvből való mesélést mutat be, a második egy lassú mese lesz, melyet együtt tudtok nézni, illetve a harmadik egy karácsonyi szintén lassú mese. 

A 10 napos tanfolyam
végére megtanulod:

Miért épp ezt a tanfolyamot válaszd?

Beszédindításban nagy tapasztalattal rendelkező gyógypedagógus szakember segít

Nem csak elméleti anyagokat hallgatsz, hanem gyakorlati feladatokat kapsz

Nem csak általános tudásanyagot kapsz, hanem egyéni tanácsadással segítünk

Megerősítést hogy jól haladsz-e, hogy magatokra szabhasd az elhangzottakat

10+1 online, örökre visszanézhető, elméleti és gyakorlati anyag a beszédindító mesélésről +fejlődést segítő kérdőív. Értéke: 120.000 FT

A tíz napon túl is lehetőséged van fejlődni. 50%-os kupon a Téli klubtagsághoz. Értéke: 8500 FT

Tíz napon át folyamatos, jelenlét, támogatás, élő bejelentkezés, szakértői tanácsadás, videóelemzés
Értéke: 30.000FT

"Jó móka a mondóka" nevű oktatóvideót adunk tematikus mondókagyűjteménnyel Értéke: 6900 Ft

A tanfolyam elvégzésével a meseolvasás közös, élvezetes és beszédindító tevékenység lesz! Nem kell többé aggódnod, hogy miért nem érdeklik a mesék!

A tanfolyam valós értéke 164.400 FT!

Ez 28 darab fejlesztő foglalkozás ára, ennyit spórolsz meg, és utat, készülődést, ha az otthoni beszédindítást választod. Mindez most a tiéd lehet csupán
24.900 Ft-ért!
Jelentekezés május 15 éjfélig

Ki tartja a tanfolyamot?

Gyógypedagógus vagyok, több tíz éve hallássérült és halló gyermekek beszédindításával foglalkozom. A gyerekek mellett megtanítom a szülőket könnyen megvalósítható, praktikus fogásokra. Megmutatom, hogyan kell kiaknázni a mindennapi helyzeteket úgy, hogy közben gyermekük kommunikációs készsége fejlődjön, beszédük elinduljon.

3 lépés, és már kezdhetjük is!

Vásárlás

A tanfolyamot az oldal alján tudod megvásárolni. A vásárlásról e-mailben kapsz értesítést, visszaigazolást.

Tájékoztatás

A vásárlást követően (24 órán belül) küldünk e-mailben levelet és számlát a vásárlásodról, illetve a tanfolyam kezdetéig minden egyéb információt, ami a kezdéshez szükséges.

Tanfolyam

Az összes videós tananyagot egy tanfolyami felületen tesszük közzé, fiókban, saját jelszóval azonnal hallgathatod és nézheted. 

Próbáld ki tét nélkül!

Tanfolyamunkra 100% garanciát vállalunk!

Ha úgy érzed, hogy ez a tanfolyam nem neked való, nem erre számítottál, jelezz nekünk a kezdés első napján, és a tanfolyam teljes árát visszautaljuk neked.

Ezek a kérdések biztosan megfordulnak a fejedben

Hamarosan (24 órán belül) küldünk e-mailben levelet és számlát a vásárlásodról, illetve minden egyéb információt, ami a kezdéshez szükséges. Saját jelszóval a tanfolyami anyagokat azonnal nézheted telefonról, laptopról. 

A www.nembeszel.hu oldalunkon igen. Ha neked ez problémát okoz, és inkább utalással fizetnél, vagy probléma lép fel a fizetéskor, kérlek írj nekünk a hombolde@nembeszel.hu e-mal címre, és küldünk bankszámlaszámot. Elektronikus számlát így utólag állítunk ki.
Nekünk nagyon jók a tapasztalataink az online oktatás terén, de te is kellesz hozzá. Ha megcsinálod a feladatokat, felteszed a kérdéseidet, aktívan közreműködsz, akkor igen, online el tudod sajátítani és alkalmazni is fogos ezt a tudást.

Ezt mondják, akik már
kipróbálták a Mesetanfolyamunkat

Szántai Nikolett, 2éves Benjamin anyukája
Tovább olvasom
Bármit kérdezhettem, és bármennyi videót feltölthettem 🙂 Ti mindennap készségesen segítettetek nekünk! Mindennap írtatok a csoportba és válaszoltatok nekünk, nagyon aktivak voltatok ti is : ) A beszélgetős este is nagyon hasznos volt, amikor személyesen is megbeszéltük a nehézségeket! Olyan időbe volt, hogy mindenkinek jó legyen, igy volt, hogy egy nap 2 időpont is meg volt rá adva 🙂 A leckék is nagyon hasznosak voltak, könnyen meg lehetett érteni, és hasznosítani. Köszönjük a sok plussz ajándékot is : ) Nagyon köszönöm, hogy veletek lehettem ezen a 10napon, és természetesen most is többet kaptam, mint azt én vártam volna 🙂 Örülök, hogy megismertelek Titeket ❤️
Bartha Éva3.5 éves Máté anyukája
Tovább olvasom
Nagyon sokat fejlődtünk, én is, és most már gyermekem is figyelemmel kíséri a mesélést. Lehetőség volt sokat gyakorolni. A tanfolyam nagy értéke a videók elemzése, a visszacsatolás, az segít igazán a fejlődésben. Köszönöm a tanfolyamot!
Tóth-Ferenczi Katakétéves Liza anyukája
Tovább olvasom
Megtanultam, hogy hogyan beszélgessek a gyermekemmel úgy, hogy azt ő is értse, és hogyan tartsam fent az érdeklődését, amikor mesét nézünk. Megszerette a könyveket, es nagy öröm, hogy most már ő hozza nekem hogy “olvassak”.
Rába Szilvia3éves Zalán anyukája
Tovább olvasom
Én azt hittem, tökéletesen mesélek a kisfiamnak ezelőtt! De mióta segítettetek a tananyagokkal és a videóelemzésekkel, és a videós beszélgetésekkel, kisfiam sokkal jobban élvezi a mesélést :)) Úgyhogy nem lehetünk elég hálásak 🙂

Vásárold meg most
az online beszédindító tanfolyamot!