Tanuld meg a beszédindító mesélést 10 nap alatt!

Sajátítsd el azt a mesélési technikát, amivel a mesélés közös élmény lesz, és támogatja a beszédindulást is.

gyermekközpontúan

élményszerűen

színesen

hatékonyan

Szomorú vagy, mert nem tudtok meghitten, örömmel együtt mesélni?

Örülnél, ha érdekelné a mesélés, de egyelőre gyermekedet nem kötik le a mesekönyvek? Természetes, hogy ez aggodalom tölt el, különösen, ha minden ismerőstől hallod, hogy vannak kedvenc meséik, mesehőseik, könyveik.  Frusztrálóvá válhat, hogy a közös mesélés élménye egyre inkább hiányzik a hétköznapjaitokból. Keresed a megoldást, de még nem találtad meg? 

Talán már próbálkoztál ezzel-azzal, de semmi sem működött

Folyton elakadsz, mert:

gyermeked nem figyel a mesére

nem tudod eldönteni, hogy mit mesélj neki

nem érdeklik a képek, mesekönyvek

nem tudod, hogyan segíthet a mesélés a beszédindításban

a mesélés nem közös élmény

mesét csak képernyőn akar nézni

Segítünk, hogy a mesélés közös élmény és beszédindító legyen

Megértjük, hogy aggódsz, mert gyermekedet nem kötik le a mesék. Gyógypedagógusok vagyunk, több száz családdal dolgoztunk már közösen, ismerjük milyen következményekkel jár, ha kimarad a mesélés egy gyermek életében. Befolyásolja a későbbi iskolai teljesítményt: olvasás-, íráselsajátítást, szövegértést. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatainkat adjuk át neked ezen a tanfolyamon, hogy eredményesen és mindkettőtök számára élvezetesen tudd gyermeked beszédét fejleszteni a  mesélés során.

Hogyan tudunk segíteni?

Megtanítjuk a beszédindító mesélés technikáját

Olyan szemléletmód és módszer, ami lehetővé teszi, hogy te szülőként a mesélés közben támogasd gyermeked beszédindulását. Ehhez fontos, hogy ismerd a megfelelő technikákat, azok pontos kivitelezését. Mindezeket megtanulod a tanfolyam alatt.

Nyomon követjük a fejlődés folyamatát, kapcsolatban állunk veled

A tanfolyam mellett három online tanácsadással segítünk, hogy a tanultakat a leghatékonyabban tudd alkalmazni, rátok szabva, biztosítva ezzel az egyéni fejlődést. 

Mikor ajánljuk tanfolyamunkat?

Ha szeretnéd kezedbe venni a dolgot, és te magad szeretnéd gyermeked beszédindulását meséléssel támogatni!

Hiszünk abban, hogy a szülők a legjobb beszédindítók. Teljesen természetes, ha szeretnél te mesélni a gyerekednek, és nem a kütyük.

Ha szoktatok mesét olvasni, de nem tudod hogyan tovább

Szeretnél több iránymutatást, ahol megbeszéljük hol tartotok, mit kell tenned, mi a következő lépés, mit kell gyakorolni.

Ha nem tudod, a mesélés hogyan lehet beszédindító

Ha hosszabb ideje meséltek már, de gyermeked mindig csak mutogat beszéd nélkül, és nem tudod hogyan lépjetek tovább. 

Ha szeretnéd, hogy gyermeked érzelmi intelligenciája is fejlődjön

A mesélés egy közös élmény, mely erősíti a szülő-gyerek kapcsolatot, fejleszti a gondolkodást, szókincset, kreativitást és a beleélő képességet.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

10+1 online, videós anyagot

Naponta egy-egy témában dolgozunk együtt. A téma formátuma videó, pdf mellékletek, képek, kérdőív. A témák átlagosan 15-20 perc hosszúságúak. Minden visszanézhető korlátlan ideig. 

A témához kapcsolódó feladatokat

Minden anyag végén feladatot kapsz, aminek segítségével gyermekeddel kipróbálod az ajánlott mesélős, beszédindító fogásokat.

Gyakorlati videók

A videós anyagok egy része gyakorlati videó, amin az elméletben mutatott technikákat a gyakorlatban is meg tudod nézni. Egy anyukát látsz majd a kislányával, ahogyan alkalmazzák a beszédindító, mesélős technikákat. 

Segítő beszédindító technikák

A tíz videó között kettő beszédindító segédeszközök készítését mutatja be (Énmese, Hangok könyve). Érdemes legalább az egyiket elkészíteni, és rendszeresen használni, mert rendkívüli mértékben segítik a beszéd – és gondolkodásfejlődést. 

3 online tanácsadás, folyamatos videóelemzés

A tanácsadások és a videóelemzés egy hónapnyi, intenzív közös munkát tesz együtt lehetővé, ahol te alkalmazod a tanácsokat, megmutatod, azt elemezzük, majd újra tanácsokat kapsz, és így tovább. Folyamatos kérdezési lehetőség. 

AJÁNDÉK klubtagság

A tanácsadások után gyakran úgy érzik a szülők, hogy hirtelen ismét magára marad, és ez ijesztő tud lenni. Ehhez a csomaghoz egy ajándék klubtagságot adunk a Zárt Beszédindító klubbunkba, ahol folytathatod a munkát, és sok-sok beszédindító videót találsz még. Az ajándék klubtagság értéke 3900 FT. 

A 10 napos tanfolyam
végére megtanulod:

Miért épp ezt a tanfolyamot válaszd?

Beszédindításban nagy tapasztalattal rendelkező gyógypedagógus szakember segít

Nem csak elméleti anyagokat hallgatsz, hanem gyakorlati feladatokat kapsz

Nem csak általános tudásanyagot kapsz, hanem egyéni tanácsadással segítünk

Megerősítést hogy jól haladsz-e, hogy magatokra szabhasd az elhangzottakat

10+1 online anyag a beszédindító mesélésről Értéke: 120.000 FT

Fejlődést segítő kérdőív: 2000 Ft

Három online tanácsadás, és köztük folyamatos kapcsolattartást, videóelemzést írásban vagy felvételen
Értéke 34 900 Ft

Ha június 30 éjfélig jelentkezel, akkor ajándékba egy "Jó móka a mondóka" nevű oktatóvideót adunk tematikus mondókagyűjteménnyel Értéke 6900 FT

A tanfolyam elvégzésével a meseolvasás közös, élvezetes és beszédindító tevékenység lesz! Nem kell többé aggódnod, hogy miért nem érdeklik a mesék!

A tanfolyam valós értéke 156.900 FT!

Mindez most a tiéd lehet csupán
33.300 Ft-ért!
Limitált számban, június 30-ig!

Mi tartjuk a tanfolyamot

Gyógypedagógusok vagyunk, több tíz éve hallássérült és halló gyermekek beszédindításával foglalkozunk. A gyerekek mellett megtanítjuk a szülőket könnyen megvalósítható, praktikus fogásokra. Megmutatjuk, hogyan kell kiaknázni a mindennapi helyzeteket úgy, hogy közben gyermekük kommunikációs készsége fejlődjön, beszédük elinduljon.

3 lépés, és már kezdhetjük is!

Vásárlás

A tanfolyamot az oldal alján tudod megvásárolni. A vásárlásról e-mailben kapsz értesítést, visszaigazolást.

Tájékoztatás

A vásárlást követően (24 órán belül) küldünk e-mailben levelet és számlát a vásárlásodról, illetve a tanfolyam kezdetéig minden egyéb információt, ami a kezdéshez szükséges.

Tanfolyam

Az összes videós tananyagot egy tanfolyami felületen tesszük közzé, fiókban, saját jelszóval azonnal hallgathatod és nézheted. 

Próbáld ki tét nélkül!

Tanfolyamunkra 100% garanciát vállalunk!

Ha úgy érzed, hogy ez a tanfolyam nem neked való, nem erre számítottál, jelezz nekünk, és a tanfolyam teljes árát visszautaljuk neked.

Ezek a kérdések biztosan megfordulnak a fejedben

Hamarosan (24 órán belül) küldünk e-mailben levelet és számlát a vásárlásodról, illetve minden egyéb információt, ami a kezdéshez szükséges. Saját jelszóval a tanfolyami anyagokat azonnal nézheted telefonról, laptopról. 

A www.nembeszel.hu oldalunkon igen. Ha neked ez problémát okoz, és inkább utalással fizetnél, vagy probléma lép fel a fizetéskor, kérlek írj nekünk a hombolde@nembeszel.hu e-mal címre, és küldünk bankszámlaszámot. Elektronikus számlát így utólag állítunk ki.
Nekünk nagyon jók a tapasztalataink az online oktatás terén, de te is kellesz hozzá. Ha megcsinálod a feladatokat, felteszed a kérdéseidet, aktívan közreműködsz, akkor igen, online el tudod sajátítani és alkalmazni is fogos ezt a tudást.

Ezt mondják, akik már
kipróbálták a tanfolyamainkat:

Dalos-Benedek Beáta2.5 éves Hubi anyukája
Tovább olvasom
Mikor elkezdtük az őszi beszédindító tanfolyamot Hubi csak annyit mondott, hogy Degün. A tanfolyam alatt mondta ki az első értelmes szót - Apa. Nála a szemkontaktust nagyon nehéz volt felvenni, ezt gyakoroljuk, ahogyan tanultuk, és nagyon sokat javult. Séta közben, ha mondunk valamit, felnéz ránk, és mosolyog. Az elmúlt hetekben elkezdte az állathangokat utánozni. Alig akartam hinni a fülemnek, amikor először kimondta, hogy vaú-vaú. Hányszor de hányszor mondtam már neki, és most ő is kimondta! A tanfolyamon tanultakat azóta is használom a mindennapokban, és szépen lassan haladunk a beszéddel. Köszönöm a sok segítséget és ötletet, amit ott kaptunk!
Éva3.5 éves Max anyukája
Tovább olvasom
Minden nap csak ámulok és bámulok, hogy az a gyerek, aki három és fél éve szinte semmi érdeklődést nem mutatott a beszéd iránt, pár hét leforgása alatt hatalmasat fejlődött, és napról napra új dolgokkal lep meg minket! Ma például állatos puzzle kirakása közben egyszer csak mondta, hogy kukurikú! Négy szótag! El sem hittem! Úgy érzem a tanfolyamnak köszönhető mindez és hatalmas örömmel tölt el, hogy beindult nála a nyelvi gépezet, és tudom, hogy jó úton haladunk tovább.
Blahut Kovács Angélakétéves Benedek anyukája
Tovább olvasom
Köszönöm ezt a 6 hetet jó volt hiányozni fog sokat fejlődtem máshogy beszélek Benikéhez. Úgy érzem, hogy most már jó úton haladunk Benedekkel neki még több idő kell, hogy beszéljen, úgyhogy lehet veszek még egy pár tanácsadást.
Mikó Krisztina2. 5éves Zalán anyukája
Tovább olvasom
Nem tudok elégszer hálás lenni nektek! Az őszi beszédindító óta látványosan beindult Zalán beszéde, nagyon jó a Hömböldéhez "tartozni"

Vásárold meg most
az online beszédindító tanfolyamot!