Hömbölde Beszédindító Klub- Tavaszi klubtagság

Hogy mindig legyen egy ötleted!

Jelenleg a Beszédindító klubba nem lehet csatlakozni!

Következő belépési lehetőség február 20. és 28. között!

Félsz, hogy lemaradsz a nyitásról?

Iratkozz fel a Várólistára, és küldünk neked értesítést a nyitásról! Kattints ide:

Kérek értesítés a klubnyitásról!

 

Mi az a Beszédindító Klub? 

Az otthoni beszédindítás videós ötlettára. Beszédindító szülők klubja, videós játék- és tevékenységötletekkel, melyek átformálják a hétköznapjaitokat, és a kapcsolatot gyermekeddel. A Klub egy folyamatosan bővülő beszédindító ötletbázis,  mely támogat téged abban, hogy jókat és jól játsszatok otthon. Ne kelljen azon törni a fejed, hogy mit mondj, mivel játszatok, hogy gyermeked beszéde elinduljon, szókincse növekedjen.
A Klub elhozza a Te otthonodba az általunk is használt legjobb beszédindító helyzeteket, cselekvéseket, technikákat, játékokat, mondókákat és meséket. Mindezt érthetően, gyakorlatiasan, röviden adja át. Ez a megközelítés új értelmet ad a beszédindításnak, mert a szülő kezébe visszaadja a tudást, bizalmat, felelősséget és a fejlődés lehetőségét. A gyermek a beszédindításból nem egy foglalkozás kényszeres stresszét éli meg, csupán annyit érez, hogy jobbakat játszik, jobban megérti és élvezi, amit mondanak neki, és könnyebben tudja magát kifejezni.
Ebben a szülőkből álló, zárt Facebook csoportban egy olyan közösséget hoztunk létre, ahol önbizalommal, minőségi időtöltéssel, és maximális figyelemmel részt veszünk gyermekünk fejlődésében. Letesszük az első alapköveket, és támogatjuk a (beszéd)fejlődését játékos és természetes beszédindító technikákkal, hogy évek múlva okos, érzelemgazdag és kreatív felnőtté váljon.

Miként segít a Beszédindító klub jó beszédindító szülővé válni?

1. Ötletekkel lát el. Megtudod, hogy…

 • mivel játsszatok

 • hogyan lehet egy tésztafőzés beszédfejlesztő

 • lehet “fejlesztően” játszani ragasztószalaggal, flakonnal, kavicsokkal, botokkal

 •  melyek a legjobb beszédindító mesekönyvek

 • télen a havi projekttémák segítenek ötletelni

2. Motivál, hogy

 • lecseréld a képernyőidőt beszédindító tevékenységekre

 •  kifogások helyett kreatív ötleteket használj

 •  tervezd meg a napi beszédindító tevékenységet

 • együtt fejlődj gyermekeddel

 • ha aktív vagy, a következő hónap előfizetését megnyerheted

3. Szakértői segítség

Nem kell törd a fejed…

 • hol tartotok

 • szükség van-e fejlesztésre

 • beszélj-e többet, kevesebbet

 • mit tegyél, ha nem érted, vagy ő nem érti, amit neki mondasz

 

A csoportban bármikor tehetsz fel videót, kérdést, két beszédindításban jártas gyógypedagógus lesz segítségedre.

Heidenwolf Erzsébet – gyógypedagógus

 

 

Kovács Gabriella – gyógypedagógus

 

 

Milyen videókra számíthatsz biztosan?

 

 

 

A Beszédindító klubban jelenleg 5+1 album videóiból tudsz válogatni. Minden albumban 13-16 videót találsz, de ez a szám minden hónapban bővül új videókkal.

 

Az 5+1 albumban a következő videókat találod

Beszédindító lassú mesék

1-3 éves korosztály számára mesélünk saját és más meséket, személyesen, lassan, hangsúlyosan, sok ismétléssel, hogy a szavakat könnyebb legyen “kihallani”, megfigyelni, memorizálni.  Ezekből a videókból te is megtanulod, hogy miről és hogyan mesélj egy könyvből gyermekednek. A Lassú mesék kiválóan működnek, ha beszédindításról, beszédértésről és szókincsfejlesztésről van szó.

Nézz meg egy mesélős videót itt, kattints a képre!

Beszédindító mondókák

Rövid, tematikus és rajzos mondókákat tartalmaz az album, melyeket ajánlunk öltözéshez, fürdéshez, nyaraláshoz, sétáláshoz stb. Nem kell jó énekhangod, vagy előadói képességed legyen. Olyan mondókákat tanulsz, melyek egyszerűek, mozgással kísértek,  a mindennapi helyzetekbe beilleszthetőek, könnyen megtanulhatóak bárki számára.

Nézz meg egyet ebből is! Kattints a képre!

 

Beszédindító kézművesötletek

A beszéd és a finommozgások egymást fejlesztik, segítik a fejlődésben. Ebben az albumban olyan általunk kedvelt és kipróbált kézműves ötleteket találsz, melyeket nagyszerűen lehet használni beszédindításra. Az ötleteket mindig elmondjuk, hogyan használd, ha kisebb (1-2 éves) a gyermeked, vagy ha nagyobb (2-3 éves) már.

Nézz bele az albumba! Kattints a képre!

Beszédindító cselekvésötletek

Szoktál otthon főzni, takarítani, mosni, öltöztetni, pakolni, fürdetni stb.? Nem kell külön időt és foglalkozást szánj a beszédindításra, mert ezek a videók konkrét ötletekkel és technikákkal látnak el, hogy a hétköznapi cselekvésekbe hogyan vonható be gyermeked, és hogyan lesz mindegyik beszédindító számára. Talán a legkedveltebb albumunk, mert abban segíti a szülőket, hogyan lehet egy olyan egyszerű cselekvést is beszédindításra használni, mint a tésztafőzés, ablakpucolás vagy a pitypangszedés. Az ötletek nem csak a beszédindításban fognak segíteni, hanem abban is, hogy gyermeked figyelme tovább tartson, és a kettesben történő cselekvés élvezetesebb legyen, mint valaha.

Ismét kattints a képre, ha megnéznéd! 🙂

 

Beszédindító játékötletek

Mit lehet százszor játszani kockákkal, kisautókkal, faállatokkal? Hidd el, még nagyon sok mindent!!! 🙂 Ebben az albumban számtalan beszédindító játékötletet találsz hétköznapi játékokkal, illetve olyan eszközökkel, melyek valójában nem játékok, de a legjobbak egy jó játékra. Húscsipesz, tésztaszűrő, zoknik, tépőszalag és társai – ugye te is elhiszed, hogy a legjobb játékok?

Kattints és nézz meg egy videót!

+1 album a Beszédindító tudástár

Ez az új albumunk havonta egy videós leckével bővül, amiben egy-egy beszédindító témát dolgozunk fel. Jelenleg az ÉNMESE-NAPLÓ készítésről + a FÜLELŐ – Figyelmet fejlesztő oktatóanyag, a DAJKANYELV, az ANYAI KETTŐS SZEREP, a JÓ MÓKA A MONDÓKA, és a BESZÉLVE JÁTSZANI, NAPTÁRKÉSZÍTÉS, 7+1 csapás a mesélés során oktatóanyagokat találod a Tudástárban.

Újdonság!!!

Havonta egy  EGYSZERŰBB GYERMEKKOR témájú videót is találsz a Tudástárban!

Ez a módszert Kim John Payne, az Egyszerűbb gyermekkor és a Melegszívű fegyelmezés című könyvek írója dolgozta ki, és amely segítséget jelent a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb családi élethez, a hasznos játékok kiválasztásához, és gyermeked fejlődéséhez.

  Csak a TUDÁSTÁR albumban rengeteg hasznos anyagot találsz, értékük, több, mint 60.000 FT

 

Tovább is van, mondjuk még? 

A videók mellett a következő programokkal is várunk téged a klubban:

 

 Kihívásokkal

A kihívások során öt napon keresztül kapsz egy rövid feladatot, amit ha minden nap teljesítesz, akkor a végén klubtagságot nyerhetsz! Ráadásul lesz jó pár olyan beszédindító eszköz a kezedben, mely segítségével gyermekednél beköszönnek az első szavak.

 

Márciusban Hallom és figyelek is! kihívás – hogy gyermeked valóban jól figyeljen a beszédre

Áprilisban Anyai kettős szerep kihívás – ahol megtanulod, hogy motiváld még több beszédre, és gyorsabb fejlődésre gyermeked

Májusban Apró kísérletek kihívás. Azt gondoltad, hogy egy másfél-kétéves nem szeret kísérletezni! Megváltoztathatjuk ezt a berögződést? Ebben a hónapban ugrásszerűen fejlődik majd gyermeked tapasztalata, gondolkodása a világ dolgairól.

 

A kihívások nagyon motiválóak a szülők számára, és ezen a programon egymástól is sokat lehet tanulni. Rengeteg visszajelzés érkezik a kihívásokkal kapcsolatban:

“Az elmúlt egy hétben így,  – egy közösség részeként, kellő motivációval, napról napra irányítottan, házi feladatot megoldva – úgy érzem fejlődött. És azt kell mondanom, minden perce megérte!!!! ?

” És a heti eredmény: bár igyekszem mindenről beszélni neki, de a kihívás hatására még többet sikerült a feladatoktól függetlenül is. És sokkal többet ismétlek. Brúnónak pedig megvolt az első szava, a busz ? Illetve tovább szaporodott az állathangok száma is a kukurikú első szótagjával. “

 … rengeteg ötlettel és szóval gazdagodtunk,  és megtanultuk, hogy tényleg bármilyen tevékenységnél tudunk játékosan beszélni bármiről…”

” Számomra nagy motivációt adott, hogy láthattam másokat is játszani a gyermekeikkel, és már tudom , hogy nem kell játék közben visszafognom magam, lehetek harsány, lendületes. A leghasznosabbnak azonban azokat a praktikákat éreztem, amivel irányítani lehet a játék menetét, némi kontrollt tartani, vezetni az eseményeket, mert ikreimmel sokszor ez okozott nehézséget (valamelyik felállt, dobálózott és hasonlók).”

” Szia. Szuper játékötletek, de ami a legfontosabb, hogy hogyan beszéljek közben, mert minden játéknál dumálok hozzá csak itt több mindenre kell figyelni. Nekünk a toronyépítés, állatos játékokat eddig is szerette meg a fürcsiset is, de a rizses az mindent visz. Nem bírja megunni, én meg ennek határtalanul örülök 💞. Köszönöm szépen! “

 

Projektekkel

Lovacskás projekt márciusban

 Gyite paci! Kapcsolódást segítő játékok, melyeket az egész család tud játszani,  mondókák, mesék, könyvajánlók beszédindító technikákkal, gondolkodást- és érzelmi intelligenciát fejlesztő játékok 

 

 

Nyusziprojekt áprilisban

Tavaszi kézműves- és szenzoros játékötletek, életkornak megfelelő nyuszis meseajánlók, lassú mesék, mozgásos játékötletek.

 

 

Eperprojekt februárban 

Mi minden készülhet az eperből? Kígyó, könyvecske, mesécske, és sorolhatnánk. Mindez, és még az eperszedés is lehet beszédindító? Nem kell gondolkodj rajta, hogyan, mert mi már kitaláltuk, kipróbáltuk, működik!

A Hömbölde beszédindító projektötleteivel nem csak a beszédindulás lesz természetes és játékos, de egy egészen új szemléletmódot tanulsz meg a kapcsolódásról, a közös játékról, mesélésről. Az általunk ajánlott technikák és módszerek segítenek, hogy jobban megértsd gyermeked,  könnyebben rá tudj hangolódni, és motiválttá tedd a beszédre miközben együtt játszotok.

 

Minden hónapban 2* ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK csak klubtagoknak!

 

Az érdeklődésre és a visszajelzésekre tekintettel, ezentúl nem havonta egy, hanem kettő élő bejelentkezés lesz a klubban, ahol beszélgethetsz a többi szülővel, felteheted kérdéseidet, megoszthatod másokkal a tapasztalataidat. Mi pedig segítő kérdésekkel, szakértői válaszokkal kísérjük ezeket az alkalmakat. Az egyik élő bejelentkezés esti időpontban, a másik koradélután lesz, hogy mindenki megtalálhassa a neki alkalmas időpontot.

ÚJDONSÁG!!!

Vendégszakértőink lesznek a JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány pszichológusai, akikkel egy online találkozón azt a gyermeknevelési témát

beszéljük meg, amit a csoport tagjai megszavaznak. 

Csoporttámogatás

Közös könyvgyűjtemény, ötletek, kihívások egy szuper, kreatív, anyukákból álló csapatban. A csoportban videókat és kérdéseket is tehetsz fel, mi a szakértelmünkkel segítünk, tanácsot adunk, támogatunk.

 

Jelenleg több, mint 100 videóból tudsz ötleteket nyerni nap mint nap,

 és a videótár folyamatosan bővül…

 

Tetszik ez az ajánlat?

Miért éri meg a Beszédindító klub tagjának lenni?

 • Nem kell izgulnod, hogy mi lesz, mert késik a beszéd mire oviba, bölcsibe kell menni, hogy fogja gyermeked megértetni magát. Itt a lehetőség, hogy tegyetek a beszédindulásért most otthon!
 • Már az megnyugató, hogy nem ülsz ölbe tett kézzel, és aggódsz, hogy beindul-e a beszéd, mikor indul, vagy tétlenül vársz fejlesztésre. Ehelyett segítesz gyermekednek a beszédindulásban, és közben szorosabb, tartalmasabbá vélik kettőtök kapcsolata.
 • Nem kell izgulni, hogy a járványhelyzet miatt nincsenek foglalkozások, mert te leszel gyermeked legjobb beszédterapeutája otthon is. 
 • A beszédindításhoz szükséges legjobb technikákat és ötleteket tartalmazó videódat eléred akár a telefonodról. Minden ötletelő videót és fent említett tananyagot online elérsz, amíg tag vagy.
 • A klubtagsághoz egy zárt Fb csoport is tartozik, ahol közös elemzések, beszélgetések, kihívások zajlanak. Jelenleg több, mint 80 szülőtárs van a csoportban, különböző országokból, de mindannyian egy célért küzdenek, a beszédindulásért. Gyere, és erősítsd a csapatot, mutasd meg az ötleteid, mi pedig adjuk hozzá a szakmai segítséget!

 

Mennyibe kerül a klubtagság? 

Minimum 100! beszédindító ötletelő videó. Értéke 190 000 Ft

+

Beszédindító oktatóvideók:

 

 • Fülelő – 4490Ft,

 • Anyai kettős szerep – 6390Ft,

 • Dajkanyelv – 4490Ft,

 • Napló-énmese – 3500Ft,

 • Jó móka a mondóka – 6900Ft,

 • Beszélve játszani – 9900Ft

 • Egyszerűbb gyermekkor anyagok – 5900 FT

 • 7+1 csapás a mesélés során- 4900 FT

 

Csak az OKTATÓANYAGOK együttes ára: 46470 FT, és ez nem minden!

 • Havonta egy kihívás napi tananyaggal öt napon keresztül. Értéke 3*25 000 Ft = 75 000 Ft

 • Szakmai, beszédindító tanácsok, videóelemzések három hónapon keresztül. Értéke 30 000 Ft

 • Csoporttámogatás. Értéke nem felbecsülhető.

 • Egyéb ajándékok: Kihívások nyereményei, könyváruházi kupon, gyűjtemények (pl, mondókás), e-könyvek, nyomtatható bábok stb. Értéke nem felbecsülhető.

310 000 Ft értékű anyag mindössze havonta egy mesekönyv áráért! 

Mindez a sok anyag és ajándék…

 

16 900 Ft/ 3 hónapra

 

ELŐFIZETEK HÁROM HÓNAPRA

Ennyibe kerül manapság egy állatkerti kiruccanás, mozizás, strandolás egy családnak. Ez a tagság viszont három hónapon át lát el tanulnivalóval, élményekkel, ötletekkel téged és gyermekedet, és mindeközben elindul gyermeked beszéde!

 

Hány éves gyermekeknél alkalmazhatóak a videókon látható ötletek? 

1-4 éves korig. A videókat igyekszünk úgy készíteni, hogy ahol lehet differenciálunk, adunk ötletet, hogy mit csinálj, ha csak egyéves a gyermeked, mit mondj, ha már elmúlt kettő vagy három. Használd a klubbot megelőzésre akár, ha csak egyéves a gyermeked vagy már három, akkor is hasznos lesz!

Kérhetek tanácsot? 

Természetesen! Az előfizetéshez egy zárt csoportbéli tagság jár Facebook-on, ahol ha a kipróbálod a játék- és tevékenységötleteket, és közben kérdésed merül fel, ellátunk egyéni tanácsokkal, a feltöltött videókat alaposan elemezzük.

Hogyan lehet megvásárolni a klubtagságot? 

Ezt a terméket a kosárba helyezed, és bankkártyával vagy utalással kifizeted. Válaszban már meg is kapod a Zárt Csoport nevét, ahová jelentkezni kell, és a nyitás napján (december 1-jén) beengedünk. Alapbeállításként bankkártyás  és utalásos fizetés van az oldalon, de ha valamiért egyik megoldás sem kedvező számodra (például külföldről), akkor kérünk, hogy írj nekünk a hombolde@nembeszel.hu címre, és igyekszünk gyors megoldást találni.

Ha nem lehetséges számodra a bankkárytás fizetés, akkor a következő számlaszámra tudsz utalni (külföldi valuta estén a napi árfolyammal számolj):

Vranceanu-Kovács Gabriella

117421802-1454435-00000000
Ha külföldi számláról utalsz, akkor az IBAN Az egész előtt HU11
Swift: OTPVHUHB

Mi történik, ha megvásároltad a klubtagságot? 

Válaszként küldjük a zárt csoport nevét, ahol a videókat megtalálod. A Zárt csoportba jelentkezz be a vásárlás után egyből, a nyitás napján (március 1) beengedünk, és már eléd is tárul a sok-sok beszédindító ötlet! Figyelem! Egyszer küldünk behívót (e-mailben) a csoportba. A tagságod a csoportnyitás napjától érvényes, nem a belépésed napjától. Ha nem jelentkezel be időben a csoportba, az nem a mi felelősségünk. Ha nem sikerült bejelentkezni, nem találod a csoportot, bármi egyéb probléma van, jelezd nekünk, és a lehető leghamarabb segítünk.

Mennyi időre szól a tagság? 

Ha most megvásárolod a havi tagságot, akkor az előfizetésed március 1-től május 31 -ig tart.

 

100% garanciát vállalunk!

Ha nem tetszik a csoport, nem így képzelted, meggondoltad magad, a csoportnyitás hetében jelezd nekünk, és visszautaljuk az egész havi tagsági díj 100%-át. Így nincsen vesztenivalód, nem érhet csalódás.

Van még kérdésed? 

Írj nekünk Facen vagy a hombolde@nembeszel.hu címre! Szívesen válaszolunk!

JELENTKEZÉS A TÉLI TAGSÁGRA ITT