Hömbölde Beszédindító Klub

Hogy mindig legyen egy ötleted!

Mi az a Beszédindító Klub? 

Az otthoni beszédindítás videós ötlettára. Beszédindító szülők klubja, videós játék- és tevékenységötletekkel, melyek átformálják a hétköznapjaitokat, és a kapcsolatot gyermekeddel. A Klub egy folyamatosan bővülő beszédindító ötletbázis,  mely támogat téged abban, hogy jókat és jól játsszatok otthon. Ne kelljen azon törni a fejed, hogy mit mondj, mivel játszatok, hogy gyermeked beszéde elinduljon, szókincse növekedjen.
A Klub elhozza az általunk is használt legjobb beszédindító helyzeteket, cselekvéseket, technikákat, játékokat, mondókákat és meséket. Mindezt érthetően, gyakorlatiasan, röviden adja át. Ez a megközelítés új értelmet ad a beszédindításnak, mert a szülő kezébe visszaadja a tudást, bizalmat, felelősséget és a fejlődés lehetőségét. A gyermek a beszédindításból nem egy foglalkozás kényszeres stresszét éli meg, csupán annyit érez, hogy jobbakat játszik, jobban megérti és élvezi, amit mondanak neki, és könnyebben tudja magát kifejezni.
Ebben a szülőkből álló, zárt Facebook csoportban egy olyan közösséget hozunk létre, ahol önbizalommal, minőségi időtöltéssel, és maximális figyelemmel részt veszünk gyermekünk fejlődésében. Letesszük az első alapköveket, és támogatjuk a (beszéd)fejlődését játékos és természetes beszédindító technikákkal, hogy évek múlva okos, érzelemgazdag és kreatív felnőtté váljon.

Miként segít a Beszédindító klub jó beszédindító szülővé válni?

1. Ötletekkel lát el. Megtudod, hogy…

 • mivel játsszatok

 • hogyan lehet egy tésztafőzés beszédfejlesztő

 • lehet “fejlesztően” játszani ragasztószalaggal, flakonnal, kavicsokkal, botokkal

 •  melyek a legjobb beszédindító mesekönyvek

 • nyáron a havi projekttémák segítenek ötletelni

2. Motivál, hogy

 • lecseréld a képernyőidőt beszédindító tevékenységekre

 •  kifogások helyett kreatív ötleteket használj

 •  tervezd meg a napi beszédindító tevékenységet

 • együtt fejlődj gyermekeddel

 • ha aktív vagy, a következő hónap előfizetését megnyerheted

3. Szakértői segítség

Nem kell törd a fejed…

 • hol tartotok

 • szükség van-e fejlesztésre

 • beszélj-e többet, kevesebbet

 • mit tegyél, ha nem érted, vagy ő nem érti, amit neki mondasz

 

A csoportban bármikor tehetsz fel videót, kérdést, két beszédindításban jártas gyógypedagógus lesz segítségedre.

Heidenwolf Erzsébet – gyógypedagógus

 

 

Kovács Gabriella – gyógypedagógus

 

 

Milyen videókra számíthatsz biztosan?

 

 

A Beszédindító klubban jelenleg 5+1 album videóiból tudsz válogatni. Minden albumban 10-13 videót találsz, de ez a szám minden hónapban bővül összesen legalább tíz videóval.

 

Az 5+1 albumban a következő videókat találod

Beszédindító lassú mesék

1-3 éves korosztály számára mesélünk saját és más meséket, személyesen, lassan, hangsúlyosan, sok ismétléssel, hogy a szavakat könnyebb legyen “kihallani”, megfigyelni, memorizálni.  Ezekből a videókból te is megtanulod, hogy miről és hogyan mesélj egy könyvből gyermekednek. A Lassú mesék kiválóan működnek, ha beszédindításról, beszédértésről és szókincsfejlesztésről van szó.

Nézz meg egy mesélős videót itt, kattints a képre!

Beszédindító mondókák

Rövid, tematikus és rajzos mondókákat tartalmaz az album, melyeket ajánlunk öltözéshez, fürdéshez, nyaraláshoz, sétáláshoz stb. Nem kell jó énekhangod, vagy előadói képességed legyen. Olyan mondókákat tanulsz, melyek egyszerűek, mozgással kísértek,  a mindennapi helyzetekbe beilleszthetőek, könnyen megtanulhatóak bárki számára.

Nézz meg egyet ebből is! Kattints a képre!

 

Beszédindító kézművesötletek

A beszéd és a finommozgások egymást fejlesztik, segítik a fejlődésben. Ebben az albumban olyan általunk kedvelt és kipróbált kézműves ötleteket találsz, melyeket nagyszerűen lehet használni beszédindításra. Az ötleteket mindig elmondjuk, hogyan használd, ha kisebb (1-2 éves) a gyermeked, vagy ha nagyobb (2-3 éves) már.

Nézz bele az albumba! Kattints a képre!

Beszédindító cselekvésötletek

Szoktál otthon főzni, takarítani, mosni, öltöztetni, pakolni, fürdetni stb.? Nem kell külön időt és foglalkozást szánj a beszédindításra, mert ezek a videók konkrét ötletekkel és technikákkal látnak el, hogy a hétköznapi cselekvésekbe hogyan vonható be gyermeked, és hogyan lesz mindegyik beszédindító számára. Talán a legkedveltebb albumunk, mert abban segíti a szülőket, hogyan lehet egy olyan egyszerű cselekvést is beszédindításra használni, mint a tésztafőzés, a virágültetés vagy a pitypangszedés. Az ötletek nem csak a beszédindításban fognak segíteni, hanem hogy gyermeked figyelme tovább tartson, és a kettesben történő cselekvés élvezetesebb legyen, mint valaha.

Ismét kattints a képre, ha megnéznéd! 🙂

 

Beszédindító játékötletek

Mit lehet százszor játszani kockákkal, kisautókkal, faállatokkal? Hidd el,  még nagyon sok mindent. 🙂 Ebben az albumban számtalan beszédindító játékötletet találsz hétköznapi játékokkal, illetve olyan eszközökkel, melyek valójában nem játékok, de a legjobbak egy jó játékra. Húscsipesz, tésztaszűrő, zoknik, tépőszalag és társai – ugye te is elhiszed, hogy a legjobb játékok?

Kattints és nézz meg egy videót!

+1 album a Beszédindító tudástár

Ez az új albumunk havonta egy- kettő videós leckével bővül, amiben egy-egy beszédindító témát dolgozunk fel. Jelenleg az Énmese-napló készítésről tanulhatsz, és júniusban érkezik a FÜLELŐ – Figyelmet fejlesztő oktatóanyag, júliusban a DAJKANYELV, augusztusban az ANYAI KETTŐS SZEREP !

 

Tovább is van, mondjuk még? 

A videók mellett a következő programokkal is várunk téged a klubban:

 

 Kihívásokkal

Júniusban készíts velünk Hangok könyvét, júliusban Bevásárlós, augusztusban Napirend kihívás vár rád és a csoportra! Öt napon keresztül kapsz egy rövid feladatot, amit ha minden nap teljesítesz, akkor a végén egyhavi klubtagságot nyerhetsz! Ráadásul lesz egy olyan beszédindító eszköz a kezedben, mely segítségével gyermekednél beköszönnek az első szavak. A kihívások nagyon motiválóak a szülők számára, és ezen a programon egymástól is sokat lehet tanulni. Rengeteg visszajelzés érkezik a kihívásokkal kapcsolatban:

“Az elmúlt egy hétben így,  -hogy egy közösség részeként, kellő motivációval, napról napra irányítottan, házi feladatot megoldva – úgy érzem fejlődött. És azt kell mondanom, minden perce megérte!!!! ?

” És a heti eredmény: bár igyekszem mindenről beszélni neki, de a kihívás hatására még többet sikerült a feladatoktól függetlenül is. És sokkal többet ismétlek. Brúnónak pedig megvolt az első szava, a busz ? Illetve tovább szaporodott az állathangok száma is a kukurikú első szótagjával. “

 … rengeteg ötlettel és szóval gazdagodtunk,  és megtanultuk, hogy tényleg bármilyen tevékenységnél tudunk játékosan beszélni bármiről…”

 

 

Projektekkel

Vízprojekt júliusban!

Van jobb játék a víznél? Alkalmazzuk a legjobb motivációs eszközt a beszédindításban akár nyaralás alatt, strandolás közben! Pancsoljunk és közben füleljünk! Mesélünk a vízről, és építsük a szókincset! Kísérletezzünk a vízzel, és beszéljük meg, így fejlődik a kommunikáció! Meséljünk róla, és fejlődik a gondolkodás!

 

Gombaprojekt augusztusban

Gombás lassú mesék és mondókák, beszédindító kézművesek és játékötletek gombával!

Csoporttámogatás

Közös könyvgyűjtemény, ötletek, kihívások egy szuper, kreatív, anyukákból álló csapatban. ,  A csoportban videókat és kérdéseket is tehetsz fel, mi a szakértelmünkkel segítünk, tanácsot adunk, támogatunk.

 

Jelenleg 60 videóból tudsz ötleteket nyerni nap mint nap,

 és a videótár folyamatosan bővül az egy hónap alatt is!!!

 

Tetszik ez az ajánlat?

Miért éri meg a Beszédindító klub tagjának lenni?

 • Nem kell izgulnod, hogy mi lesz ősszel, mire oviba, bölcsibe kell menni, hogy fogja gyermeked megértetni magát
 • Te már nyáron sem ülsz ölbe tett kézzel, hanem segítesz gyermekednek a beszédindulásban
 • Nem kell izgulni, hogy a nyáron nincsenek foglalkozások, mert a nyáron te leszel gyermeked legjobb beszédterapeutája
 • A beszédindításhoz szükséges legjobb technikákat és ötleteket tartalmazó videódat eléred akár a telefonodról. Kikapcsolódáshoz, otthoni pancsoláshoz, fagyizáshoz, homokozáshoz, nyári mindennapokhoz felhasználható ötleteket adunk, nem kell külön foglalkozáson törd a fejed, vagy drága játékokat beszerezned.

 

Mennyibe kerül a klubtagság? 

 • 60! beszédindító videó. Értéke 150 000 Ft

 • Havonta egy kihívás napi tananyaggal öt napon keresztül. Értéke 25 000 Ft

 • Szakmai, beszédindító tanácsok, videóelemzések egy hónapon keresztül. Értéke 15 000 Ft

 • Csoporttámogatás. Értéke nem felbecsülhető.

190 000 Ft értékű anyag mindössze egy mesekönyv áráért! 

3900 FT/ hónap

=125 Ft/ nap

ELŐFIZETEK EGY HÓNAPRA

Ennyibe kerül manapság egy állatkerti belépőjegy vagy mozijegy, strandolás. Ez a tagság viszont egy egész hónapon át ellát tanulnivalóval, élményekkel és ötletekkel téged és gyermekedet!

 

Hány éves gyermekeknél alkalmazhatóak a videókon látható ötletek? 

1-4 éves korig. A videókat igyekszünk úgy készíteni, hogy ahol lehet differenciálunk, adunk ötletet, hogy mit csinálj, ha csak egyéves, mit mondj, ha már elmúlt kettő vagy három.

Kérhetek tanácsot? 

Természetesen! Az előfizetéshez egy zárt csoportbéli tagság jár Facebook-on, ahol ha a kipróbálod a játék- és tevékenységötleteket, és közben kérdésed merül fel, ellátunk egyéni tanácsokkal.

Hogyan lehet megvásárolni a klubtagságot? 

Ezt a terméket a kosárba helyezed, és bankkártyával kifizeted. Válaszban már meg is kapod a Zárt Csoport nevét, ahová jelentkezni kell, és a nyitás napján (június 24-én) beengedünk. Alapbeállításként bankkártyás fizetés van az oldalon, egyhavi előfizetésnél ismétlődő fizetés, de ha valamiért utalni tudsz csak (például külföldről), akkor kérünk, hogy írj nekünk a hombolde@nembeszel.hu címre, és igyekszünk gyors megoldást találni.

Mi történik, ha megvásároltam a klubtagságot? 

Válaszként küldjük a zárt csoport nevét, ahol a videókat megtalálod. A Zárt csoportba jelentkezz be, a nyitás napján (tehát június 24-én, nem előbb!) beengedünk, és már eléd is tárul a sok-sok beszédindító ötlet! Figyelem! Egyszer küldünk behívót (e-mailben) a csoportba. A tagságod a csoportnyitás napjától érvényes, nem a belépésed napjától. Ha nem jelentkezel be időben a csoportba, az nem a mi felelősségünk. Ha nem sikerült bejelentkezni, nem találod a csoportot, bármi egyéb probléma van, jelezd nekünk, és a lehető leghamarabb segítünk.

Mennyi időre szól a tagság? 

Ha most megvásárolod a havi tagságot, akkor az előfizetésed június 24-től július 24 -ig érvényes.

100% garanciát vállalunk!

Ha nem tetszik a csoport, nem így képzelted, meggondoltad magad, a csoportnyitás hetében jelezd nekünk, és visszautaljuk az egész havi tagsági díj 100%-át. Így nincsen vesztenivalód, nem érhet csalódás.

Van még kérdésed? 

Írj nekünk Facen vagy a hombolde@nembeszel.hu címre! Szívesen válaszolunk!

JELENTKEZÉS AZ EGYHAVI TAGSÁGRA ITT