Közeledik a karácsony. Nagymamaként azon gondolkozol, hogy mivel lepd meg az unokádat? Talán lehetne valami hasznos, ami segítség is egyben, ha nem indul a beszéde…

Biztosan nagyon szeretnéd, ha végre mondá neked:

– Nagyiiii!

– Egy újabb játék? Hiszen minden létező fejlesztőjátékot megvettetek. Az egész család “térdig jár” a játékokban.

– Mi mást adhatnék karácsonyi ajándéknak? – kérdezed magadban.

“Olyan ritkán tudunk találkozni, távol élünk egymástól. Pedig jó lenne együtt játszani, talán a nagyi kedvéért megszólalna… Jó lenne nem csak online látni egymást, mert ez nem az igazi. Látom a szülei szemében a kérdést, hogy de mit tegyünk, hogy beszéljen végre?”

Talán neked szegezik a kérdést: – Te hogyan csináltad?

Töröd a fejed, gondokozol. Hogyan is volt annak idején, amikor kicsik voltak? Igen, úgy emlékszel beszélgettél velük, talán néhány mondóka is eszedbe jut. El is mondod gyorsan, hogy próbálják ki ezeket, de a te unokád nem akar mondókázni, azt mondja a lányod, fiad.

– De anya, biztosan volt valami más is, hogy mi megtanultunk beszélni!

Ismét töröd a fejed, hogy mi is volt akkor, hiszen nem volt az annyira tudatos, csak tetted, amit jónak éreztél…

Engedd meg, hogy segítsünk egy kicsit!

Ma már meg tudjuk nevezni, és tudatosan használni, megtanulni, amit te csináltál akkoriban!

A Hömbölde-módszer szerint dajkanyelven beszéltél hozzájuk, használtad az anyai kettős szerepet, azaz mintát adtál, közösen hallgattátok meg fűnek- fának, méhecskének a hangját. Ezt tennéd az unokáddal is, csak keveset találkoztok, nem tudsz sokat beszélgetni vele, nem tudsz besegíteni, mintát mutatni a lányodnak vagy a fiadnak.

Mi lehet a megoldás?

Ajánlunk egy nagymamát némileg helyettesítő csomagot, melyben egy beszédfejlesztésben több tíz éve jártas gyógypedagógus nagymama és egy gyakorló anyuka mutatja meg sok-sok videóval azokat a beszédindító módszereket, amit te is alkalmaztál talán, de nem volt lehetőséged átadni gyermeked családjának.

Ajándékozd hát meg őket a Nagy(i) karácsonyi beszédindító csomagunkkal.

Ajándékozz karácsonyra beszédet!

Ne egy újabb tárgyat, hanem egy új értéket, mellyel egy kicsit magadat adod, és a törődésed…

Most három ajándék konzultáció is jár ehhez a csomaghoz, így továbbra is online, mégis egyénileg tudunk segíteni. Az egyéni figyelem ma nagy érték, mi most ajándékba adjuk, de az egyéni figyelem mögött egy-egy ember áll, ezért csak limitált számban elérhető. Ne maradj le róla…

Ha pedig tényleg ajándéknak adod a csomagot, akkor nyomtasd ki a csomaghoz küldött ajándékutalványt, és tedd a fa alá meglepetésnek!

Keresd ezt a csomagot a webshopunkban ITT

Boldog karácsonyt kívánunk!