Mindenki számot vet az év végén, összefoglalja, hogy sikerült az éve, beszámol az eredményekről. Mi is megtettük dacára annak, hogy csupán három hónapja jutunk el a Hömböldén keresztül a gyerekszobákba. Három hónapja, hogy jöttünk, láttunk, megjelentünk, és a Hömbölde azóta is pörög! Az új terveinkről is mesélünk, és megpróbáljuk kitalálni, hogy ki is lehetsz te kedves Érdeklődő, Szülő, Olvasó, aki most minket olvasol! 🙂

Jöttünk, láttunk, megjelentünk… és a Hömbölde pörög

Október 16-án végre megjelentünk! Nekünk ez a legfontosabb dátum az évben, ugyanis hosszú-hosszú munka (egy év) és várakozás után végre bemutathattuk a nagy világnak a Hömböldét! Ez volt a Fb-oldalunk leglátogatottabb napja ezidáig! Nem telt el egy hét, és 500 követőnk lett! Csak annyit mondtunk izgatottan: A Hömbölde pörög! 🙂

Vigyázat! Számok következnek!

A mai napon 828 FB követőnk van (bevalljuk még holnap éjfélig reménykedünk az 1000-ben 🙂 )

105 Instagram követőnk

A követőink 93% nő, a legnépszerűbbek a 35 és 45 év közöttiek körében vagyunk.

11616 oldalmegtekintést regisztráltunk a nembeszel.hu weboldalunkon

A legtöbbet megnyitott posztunk az 5+1 gyorssegély, hogy beinduljon a beszéd című bejegyzés volt

A legtöbbször megtekintett oktatóvideónk a Fülelő , mégis a legtöbbször megvásárolt oktatóvideó, tehát a legnépszerűbb a Beszélve játszani című volt.

A legtöbbször azt a kérdést tettétek fel nekünk, hogy: Melyik oktatóvideót válasszátok, ezért írtunk is gyorsan ehhez egy segítő bejegyzést, valamint érdemes a választás előtt a Mit? Hogyan? menüpontot átfutni. Szintén gyakori kérdés volt, hogy nem tudtátok eldönteni, hogy fenn áll-e a beszédkésés a gyermeketeknél vagy sem. Ezért persze ehhez is írtunk egy kis segítséget.

A számunkra legkedvesebb visszajelzés így szólt: “12 éve (kiegészítés: amikor kiderült, hogy hallássérült a gyermekem) még gondolni sem mertem, hogy lehetséges ez, amit kitaláltatok! Nagyon jó ötlet a Hömbölde, és fantasztikus segítség az érintett családoknak! “ Köszönjük!

A legtöbbször megnézett videónk a FB Élő bejelentkezésünk volt! Bizony már élőztünk is, ahogy a nagyok mondják! 🙂 Ti pedig szerettétek, ezért még lesz sok ilyen! Ebben a videóban egyébként bemutatkozunk, bemutatjuk a Hömbölde-módszert, ha még nem láttátok, mindenképpen nézzétek meg!

Hogyan tovább?

2020 a megvalósítás éve, és nekünk számos tervünk megvalósulásra vár! Mondhatjuk, hogy csöre töltve, felkészítve, kifényezve az újévi teendő puskánk. Ha elkezdenénk ide leírni az ötleteket, nem is lenne soha vége, ezért inkább egy gondolatképet mutatunk címszavakkal, évközben úgyis mindenről értesülni fogtok, sőt kikérjük majd a véleményeteket! Annyit mondhatunk, hogy számíthattunk tőlünk folyamatos segítő ötletekre, bővülő tudásanyagra, inspiráló együttműködésekre.

A számok mögött pedig Ti vagytok!

Elnézve az oldalelemzéseket, statisztikai adatokat, gyakran elképzeljük, hogy ki is a mi célcsoportunk, ki lehetsz Te a képernyőd mögött, aki ismerkedsz a Hömböldével.

Húszas, harmincas, negyvenes éveiben lévő édesanya, aki rendelkezik minimum egy négy éven aluli gyermekkel? Na jó, az is lehet, hogy egyik sem, de akkor valamelyikünk közeli hozzátartozója vagy legjobb barátnője vagy, és minden megmozdulásunkat követed, kritizálod pusztán szeretetből 🙂

Szóval ha az előbbi vagy, akkor az egyik gyermeked elmúlt kettő éves, és aggódsz, mert nem beszél még, vagy nem elég szépen, vagy beszél, de véleményed szerint kevesebbet, mint kellene. Az is lehet, hogy te elégedett vagy, és nem hiszed, hogy bármi problémája van a gyermekednek, de valaki a füledbe ültette a bogarat (rokonok, védőnő, orvos), hogy fel kellene keress egy szakembert, a biztonság kedvéért.

No, és nem utolsó sorban, lehet, hogy a gyermeked fülén hallókészülék van, talán nem is régóta?

Akármelyik csoportot is erősítitek, azt hiszem, hogy vannak közös találkozási pontjaitok:

  • Aggódtok, hogy megtanul-e beszélni a gyermeketek
  • Szeretnétek segíteni neki
  • Keresitek a legjobb megoldást

Reméljük, hogy mindannyian megnyugtatónak találjátok, hogy a Hömbölde – módszerrel ti magatok is tudtok segíteni gyermeketeknek, mert mi a sok éves munkánk során tapasztaltuk, ezért tudjuk, hogy a szülő a gyermeke legjobb beszédterapeutája. A Hömböldével pedig szeretnénk ezt megmutatni minden szülőnek!

Legyen a 2020 a Beszélő Gyermekek éve! Rajtunk nem múlik! Mi itt leszünk, tarts velünk! Csak egy kattintás, és ott vagyunk a gyerekszobádban!

Beszédben gazdag Boldog új Évet kívánunk!

Bözse és Gabi