A Hömbölde megalkotása során gyakran meséltem az ismerőseimnek, hogy egy olyan oldal fejlesztésén dolgozunk, ahol online beszédfejlesztő ötleteket, tanácsokat, tudásanyagokat fogunk megosztani. Általában mindenki felkapta a fejét, és azonnal azt kérdezte szkeptikusan, csodálkozva, vagy egyenesen nevetve:

– Beszédfejlesztés online? – Hát persze! – válaszoltam.

Te sem érted, hogy lehet ez? Összeszedtem néhány pontban, hogy miért éri meg az online beszédfejlesztő oktatóvideókat hallgatni…

A legnagyobb titok az, hogy mi nem fejlesztünk (nem is igen használjuk, kedveljük ezt a szót). Egyszerűen a szülő kezébe adjuk azt a tudást, amivel ő maga is képes lesz otthon gyermeke beszédfejődésének a legjobb támogatójává válni!

Ez már elképzelhető a világhálón keresztül?

Vannak ennek a csatornának egyéb előnyei is:

  • Nem kell sehová időpontot kérni, bejelentkezni, készülődni, elutazni, várakozni. Csak pár kattintás, és mi ott vagyunk a gyerekszobádban, hogy segítsünk. Ezért lett ez a szlogenünk. 🙂
  • Akkor vagyunk ott, amikor időd van ránk! Hallgathatsz minket kávézás, vezetés közben, vagy miután elaludt a gyerek, a pároddal együtt megnézhetitek a játékos videókat. Ha valamit elfelejtettél, nem értettél meg elsőre, újra tudod hallgatni, vagy részekre tudod magadnak bontani az anyagot.
  • A gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban, a saját otthonában kapja meg a segítséget, a számára legfontosabb személytől: Tőled!
  • Nem csak időt, de pénzt is spórolhatsz! Az anyagokat le tudod tölteni egy egyszeri alkalmas terápia áráért, tehát veszteni valód nincsen. Némi ötletet, inspirációt, tanácsot biztosan lelsz az anyagokban, de ha végigcsináljátok, betartjátok az elhangzottakat, akár egy egész terápiasorozat bérletárát tudod megtakarítani, miközben tanultál is, és jót is játszottatok.
  • Támogatást, inspirációt, sorstársi kapcsolatokat szerezhetsz a témában. Az oktatóvideókat használóknak Facebook – csoportot szervezünk, ahol plusz segítséget nyújtunk, a szülők megoszthatják egymással a tapasztalataikat, ötleteiket, szóval nem leszel egyedül!

Szóval a beszédfejlesztés online lehetséges?

– Határozottan igen, ha a szülő is benne van. Mi beletettük és folyamatosan bővítjük minden tudásunkat, ötletünket, tapasztalatunkat. Létrehoztuk az oldalt, melyen keresztül eljuthat mindez hozzád, a kérdés, hogy te kedves szülő, nagyszülő benne vagy- e?

Reméljük, hogy hasznosnak találtad ezt az írást, és ha szeretnél rólunk többet tudni, olvasd el a bemutatkozásunkat, keresd az oktatóvideókat webshopunkban, vagy vedd igénybe a személyes tanácsadói szolgáltatásunkat!

Köszönjük, hogy elolvastad a bejegyzésünket! Ha szeretnél időben értesülni a több írásunkról, akcióinkról, eseményeinkről, akkor iratkozz fel a Hírleveleinkre!